Life&style

Sexy Plexy je izbacio je novu kolekciju nakita iza koje stoji posebna priča

  • Domaći brend s trgovinom na zagrebačkoj Ilici ponovno oduševljava novom kolekcijom naušnica, lančića, prstena te narukvica 
  • Priča iza nje nosi veliku poruku te nas vraća skromnosti i malim, ali važnim životnim vrijednostima
  • Kao i obično, u fokusu su zvjezdice, no ovaj put u nešto tamnijim, odvažnijim nijansama

Galaxy Riders ime je nove kolekcije nakita domaćeg brenda Sexy Plexy koja i ovaj put oduševljava zanimljivim i prije svega efektnim komadima naušnica, prstena, lančića i narukvica.

Možda vas zanima Biserne naušnice domaćeg brenda Cherry Dear oličenje su profinjenosti - blistat će i u najsvečanijim prilikama Rubrika Moda Moda

Kolekcija koja stiže taman u pravo vrijeme blagdana i kupnje poklona,  inspirirana je svemirom, tamnim prostorom između sjajnih galaksija, zvijezda i planeta.

 | Autor: Instagram @sexyplexyjewelry Instagram @sexyplexyjewelry Foto: Instagram @sexyplexyjewelery

 | Autor: sexy plexy sexy plexy Foto: soxyplexy.com

Zvijezde su već prepoznatljivi potpis ovog brenda i ono što iz brenda navode, naglasak je u ovoj kolekciji na kontrastima, a opet tu je harmonija između svih strana naše osobnosti; svijetlih i tamnih, lijepi i ne tako lijepih, ističu. U kolekciji se nalazi tridesetak različitih komada nakita, a svaki za sebe izgleda vrlo efektno i onako kako samo Sexy Plexy zna. 

 | Autor: sexy plexy sexy plexy Foto: sexyplexy.com

 | Autor: sexy plexy sexy plexy Foto: sexyplexy.com

"Želja nam je bila da komadi nakita iz ove kolekcije budu podsjetnik koliko smo mali ispod ove beskrajne galaksije, i da bez obzira na današnji svijet koji ide u ne tako pozitivnom smjeru, ostanemo skromni i zahvalni da smo dio ovog neobjašnjivo lijepog svemira na koji često zaboravljamo", naglašavaju iz Sexy Plexyja koji iznova oduševi svojom kolekcijom. 

 | Autor: sexy plexy sexy plexy Foto: sexyplexy.com

 | Autor: sexy plexy sexy plexy Foto: sexyplexy.com

Zaštitno lice nove 'Galaxy Riders' kolekcije je Petra Jurišić, žena za koju iz brenda kažu svoju ljepotu nosi s nevjerojatnom dozom šarma i istovremeno skromnosti. 

Možda vas zanima Cloud&Co ima novi model prstena, u zlatnoj i srebrnoj verziji i oba izgledaju preslatko Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @sexyplexyjewelry

Komentari 0