Life&style

Osvoji paket MAGGI proizvoda i uživaj u brzom i toplom obroku kad god poželiš!

Jesti li studentica ili mlada stručnjakinja? Zbog užurbanog tempa života, opsežnog gradiva za učenje, pretrpanog dnevnog rasporeda ili brojnih poslovnih obaveza, nemaš vremena za kuhanje i provođenje sati i sati u kuhinji? Slobodnog si duha, voliš eksperimentirati s okusima i isprobavati nešto novo, uzbudljivo i neobično?

Ako je tvoj odgovor na sva ova pitanja "Da", onda su MAGGI Noodles, zbog jednostavnog i brzog načina pripreme, najbolje rješenje kojem se možeš obratiti kada poželiš pojesti nešto toplo i ukusno, bilo "u hodu" ili na pauzi za ručak na faksu ili poslu. MAGGI Magic Asia Noodles, koji dolaze u pakiranju od 63 grama, idealan su "to-go" obrok s azijskim štihom, a dostupni su u tri različita okusa: piletina, chili i curry.

 | Autor: MAGGI MAGGI

Ljubitelji nešto pikantnijih jela mogu potražiti MAGGI Saucy Noodles, u pakiranju od 75 grama, s okusima teriyaki umaka, piletina sa sezamom te slatki chili umaka koji će sigurno zagolicati sva osjetila. Za one koji traže još brži ukusni obrok tu je varijanta MAGGI Noodles u vrećicama koji su spremni za 3 minute, a pokrivaju sve najbolje okuse - piletina, govedina, gljive i mješavina povrća. Kao što vidimo, MAGGI Noodles spremne su u trenu, a u njima mogu uživati svi - kako vegetarijanci tako i ljubitelji mesa. Kako biraš jesti svoje noodle?

Osvoji slasni paket MAGGI proizvoda

Kako bi uvijek imala spreman brzi i topli obrok, kad god poželiš, brzo posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom MAGGI Noodles i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr i @maggi_hrvatska, potom označi jednu osobu s kojom bi podijelila MAGGI Noodles. I ne zaboravi objavu podijeliti sa svim dragim frendicama, frendovima i obitelji kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu super nagradu. Nagradni natječaj traje do nedjelje, 14. travnja u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretne dobitnice. Sretno!  

Photo: MAGGI
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    njam