Life&style
Frondi kokos

Iz Kraša je stiglo novo slatko iznenađenje, Frondi kokos s okusom ljeta

  • Jako volimo slatka iznenađenja, a osobito kad se radi o novoj varijanti neke kultne slastice 
  • Taman prije dugog toplog ljeta iz Kraša stižu nove slatke vijesti i to u obliku prhkog prutića punog okusa – Frondi kokosa
  • Frondi kokos prepun je neodoljive slatke kreme koja asocira na ljetno uživanje na plaži

Podsjetimo se, Krašev je Frondi – prhki vafel prutić ispunjen kremastim punjenjem - u svojih pet varijanti stigao na police prošle godine te u kratko vrijeme osvojio istinske sladokusce.

Kraš Fontana Vrele kocke Možda vas zanima Ledene kocke dobile su vruću konkurenciju: Iz Kraša su stigle Fontana Vrele kocke - inspirirane roštiljem! Rubrika Life&style Life&style

Do sada smo mogli uživati u klasičnim okusima kakaa, nougata ili vanilije, zanimljivim kombinacijama kao što su kakao i nježno mliječna krema ili osvježavajućem Frondi limunu.  Sada se ovom šarolikom društvu pridružio Frondi kokos. Na punjenju se nije štedjelo pa čak 81 posto svih Frondi prutića zauzima najukusnije kremasto punjenje, neovisno o tome o kojem je okusu riječ.

Frondi kokos je najfiniji spoj bogate kreme, prhkog vafla i kokosa i jednostavno je neodoljiv. Cijena prijašnjih varijanti Frondi vafel prutića je 2,59 eura pa vjerujemo da će i Frondi kokos biti u tom cjenovnom rangu. 

Možda vas zanima Legendarne Kraš čokoladne napolitanke sad dolaze s novim okusom – kokos Rubrika Life&style Life&style
Photo: Kraš
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super je