Life&style

Zaigrala se na plaži: Severina s prijateljicama zaboravila na godine

Poznate dame na trenutak su zaboravile na brojne obaveze i prepustile se uživanju u isključivo ženskom društvu, a kao prave trendsetterice, nisu zaboravile i na omiljeni ljetni modni dodatak ove sezone...

Brojna poznata hrvatska lica okupirala su najatraktivnije lokacije diljem Jadrana, ali i šire. I dok se jedni ne ustručavaju otkriti na kojim se plažama odmaraju, drugi se trude sačuvati trenutke opuštanja u potpunoj tajnosti.

Ovoj drugoj skupini pripada i Severina, koja je odlučila iskoristiti pauzu između koncerata za uživanje u isključivo ženskom društvu i to na, zasad, nepoznatoj lokaciji.

Naime, supruga Željka Joksimovića, Jovana, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj se zabavlja sa Severinom te prijateljicama Ivom Balent i Danijelom Gajski.

 

Live your live and forget your age

Fotografiju objavljuje Jovana Joksimovic (@jovanamac)

- Živi život i zaboravi na godine - napisala je Jovana u opisu.

Poznate dame opuštaju se na popularnim 'luftićima' koje ove sezone obožavaju brojni trendseteri diljem svijeta. Rijelč je ključnom detalju bez kojeg celebrityji više ne odlaze na plažu, a zahvaljujući zanimljivim oblicima jednoroga, flaminga, labuda i drugih sigurni su da neće ostati neprimijećeni.

 

That kinda weekend 💦 @lolliswim @amandapandapaige #miamiswimweek

Fotografiju objavljuje FUNBOY (@funboylife)

Brend Funboy svojim maštovitim luftićima na napuhavanje obećaju zabavu kakvu nikada do sada niste okusili, ali i životopisne ljetne fotografije kakve nikada niste vidjeli. Cijena ovih genijalnih kreacija keće se između 79 i 359 dolara (između 530 i 2400 kn), a mogu se kupiti na službenoj web stranici brenda.

No, ako ste pomislili kako je to previše za "obične" luftiće, važno je naglasiti kako su njihovom kupnjom Severina i njezine prijateljice ustvari učinile dobro djelo. Naime, dio prihoda od prodaje odlazi u humanitarne svrhe te se na taj način brend osigurava godinu dana pitke vode za jednu osobu u zemljama u razvoju.

Photo: Instagram @severina

Komentari 0