Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: 3 horoskopska znaka mogla bi pronaći toliko željenu veliku ljubav

  • Pomalo kao da se sada podiže veo, diže se zastor…
  • Počinje vrijeme buđenja u kojem ćemo na život i svijet gledati sa svježom perspektivom
  • Odjednom shvaćamo ono što nam je prije bila misterija i mijenjamo stav

Susret dvaju planeta, Urana i Jupitera, poziv je da proširimo horizonte. Riječ je o duhovnom rastu, vizijama i novim (životnim) konceptima. Stare će tradicije sve teže opstajati jer će se dovoditi u pitanje, modernizirati ili revolucionarizirati.  

Proces u kojem se novi razvoj odvija preplavit će nas utoliko što će se odvijati velikom brzinom i ponekad ćemo imati osjećaj da ga ne možemo pratiti ili da smo čak preopterećeni njime.

Tjedni horoskop od 22. do 28. travnja 2024. godine

U ovim trenucima osobito je važno zastati i prizemljiti se prije nego što uskočimo u ekspresni vlak i krenemo dalje - s očima uprtima u budućnost. Merkur će ovog tjedna promijeniti smjer i ponovno postane direktan. To ćemo doživjeti kao veliko olakšanje. Sada je idealno vrijeme da arhiviramo stare stvari i napravimo ono što smo ostavili iza sebe. Samo oni koji će obaviti svoju domaću zadaću moći će uživati u lakoći koju sa sobom donosi direktni Merkur.

Jarac

Ljubav: Čak i ako u svakodnevnom životu i u tvojoj vezi ne ide uvijek sve baš glatko, erotska strana ljubavi će to lako nadoknaditi. Bit ćeš iznenađujuće pustolovna. Slobodni neće dopustiti da nešto pođe po zlu. Sada želiš jednu stvar iznad svega: zabavu. 

Posao: Koliko god ćeš biti uzbuđena u ljubavi, toliko ćeš biti dosljedna i smirena na svom poslu. Svjesno ćeš planirati vrijeme, raditi na zaostalim stvarima i stvarati red. Financijski ćeš imati situaciju pod kontrolom ako izbjegneš rizik.

Zdravlje: Venera ti sada daje izazovne impulse. To može uzrokovati alergijsku reakciju na novi proizvod za njegu. Stoga prvo isprobaj nove kreme prije nego kupiš cijelu liniju za njegu. Što se tiče prehrane, jedan ili dva dana posta bit će dobri za tebe.

 | Autor: Instagram @sasha__fuks Instagram @sasha__fuks Foto: Instagram @sasha__fuks

Vodenjak

Ljubav: Bit ćeš otvorena i tražiti vezu. Sada možeš pronaći ono što tražiš! Venera ti sada omogućuje dublje osjećaje. U vezi ćeš biti jako euforična i oslanjati se na više seksi uzbuđenja u krevetu.

Posao: Sve izgleda super na poslu. Merkur ti donosi inovativne ideje, pregovaračke vještine i novo samopouzdanje. Konkurencija te neće zabrinjavati, mudro ćeš se nositi sa stresom i kritikom. Vrhunac tjedna su financije. Tvoja fleksibilnost i inventivnost dat će ti odlučujuće prednosti.

Zdravlje: Zahvaljujući Merkuru, izuzetno si psihički jaka, a i tvoja duša oživljava. Moći ćeš brzo ostaviti stres i vremenski pritisak iza sebe i koncentrirati se na lijepe trenutke. Wellness i njega ljepote imaju sada osobito pozitivan učinak na tebe.

Ribe

Ljubav: Sada djeluješ simpatično i seksi. Flert ti lako pada. Samci će biti dobro prihvaćeni i pokazati koliko su dragi. Sada se nešto dobro događa! Osvježavat ćeš svoje osjećaje i doživljavati ugodno stabilnu fazu.

Posao: Mars i Jupiter djeluju kao novi zamah u tvojoj karijeri. Slobodno vrijeme koristit ćeš za daljnje obrazovanje, puno ćeš čitati i dobro se pripremati za nove profesionalne strategije. Aktivno ćeš ulagati svoj novac. Međutim, bolje prouči investicijske strategije prije nego što doneseš neku važnu odluku.

Zdravlje: Zvijezde te sada čine mentalno jakom i sigurnom. Mars i Jupiter brinu se da svoj program moći spojiš s pravom dozom optimizma i životne radosti. Bilo tjelesno, emocionalno ili mentalno: izuzetno si jaka i osjećat ćeš se izvrsno.

Ovan

Ljubav: Venera će ti ovaj tjedan priuštiti ljubavne vrhunce. Samci će imati koristi od toga: djelovat ćeš magnetski privlačno i ulaziti u flert u rekordnom roku. Parovi sada doživljavaju aktivnu fazu punu strasti i emocionalnih vrhunaca.

Posao: Sve kreativno sada ti ide samo od sebe. Bit ćeš uspješna sa svojim idejama. Suočavanje s ljudima u tvom radnom okruženju također ide glatko jer se ponašaš vrlo vješto. Tvoje su financije također u porastu. Tjedan je dobar i za pregovore i nove ugovore.

Zdravlje: Venera usmjerava tvoj interes za lijepe stvari u životu. Odvoji vrijeme za uživanje. Priušti si program opuštanja i wellnessa.

Možda vas zanima Tako strastveni i romantični: Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najbolje se ljube Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Sada sve vidiš opuštenije. U vezi ćeš paziti na dobar tok i otvorena si za sve ideje koje druga osoba iznese. Slobodni će uživati  provoditi vrijeme s prijateljima, izlaziti i flertovati. Mars sada jasno kaže: ljubav možeš pronaći ako malo otvorenije pokažeš svoje osjećaje.

Posao: Puna si ideja i ispred si svog vremena. Oslanjat ćeš se na inovativnost, osobito kada su u pitanju tehnički zadaci. To bi moglo biti previše progresivno za neke ljude. Ali, na kraju će svi imati koristi od inovacija. Međutim, prilično si konzervativna s novcem i radije ćeš se suzdržavati od velikih kupovina.

Zdravlje: Trenutačno svjesnije možeš uživati u slobodnom vremenu pa si priušti više njege i svega što te opušta. Optimizirana ravnoteža između poslovnog i privatnog života se sada podrazumijeva. Razina tvoje energije je na dobroj prosječnoj razini pa ni sport neće biti zapostavljen.

 | Autor: Instagram @verycranberry Instagram @verycranberry Foto: Instagram @verycranberry

Blizanci

Ljubav: Venera sada unosi seksi uzbuđenje u ljubavni život. U svoju vezu unijet ćeš puno ideja koje će te dovesti u dobro raspoloženje. Samci će biti društveni. Flertovat ćeš s nekoliko ljudi, a jedan vrući spoj može završiti i u krevetu. Sada si više zainteresirana za zabavu i isprobavanje stvari.

Posao: Stvari se poboljšavaju u pogledu poslova i karijera. Tvoj trenutačni planetarni koktel djeluje poput raketnog pogona, osobito kada su u pitanju kreativni zadaci. Također imaš prave ljude uz sebe i možeš se optimalno predstaviti. 

Zdravlje: Uživat ćeš učiti više o zdravoj prehrani i načinu života. Svjesno ćeš raditi nešto za sebe i svoje zdravlje i to će ti dugoročno koristiti. Jedna od tvojih velikih prednosti je to što možeš vrlo mudro koristiti svoju energiju i ponekad eliminirati nevažne stvari.

Rak

Ljubav: Venera sada može izazvati blago nezadovoljstvo u vezi. Postoji opasnost od precjenjivanja malih stvari. Što si tolerantnija i opuštenija, bolje ćeš se osjećati - ti i tvoja veza. Samci uživaju na putovanju potpune slobode.

Posao: Na poslu ti ide dobro, imat ćeš osjećaj za brza rješenja i duh vremena. Objektivno ćeš raspravljati, ali i vidjeti ljudsku stranu. Financijski se isplati provjeriti svoje troškove i zatražiti popust na veće kupovine.

Zdravlje: Mars ti sada daje snagu i izdržljivost. Bit ćeš strastvena prema sportskim hobijima. Uživat ćeš na svježem zraku. Ali, također ćeš znati kada je vrijeme za odmor. Tvoje je intuicija jaka i stoga više nego ikada osjećaš što je dobro za tebe.

Lav

Ljubav: Intenzivna mješavina planeta ubacit će te u vrući flert. Vrijedi živjeti svoju strast. Uzbudljiv spoj ubrzat će ti kucanje srca. U svojoj vezi imat ćeš duboke osjećaje i zapravo ćete oboje osjećati žudnju jedno za drugim. Ponekad ćeš se osjećati poput zaljubljene tinejdžerice.

Posao: Merkur i Venera idealni su za kreativne ideje za posao. Izrada, dizajn i prezentacija su ti trenutačno jako jednostavni. Uživat ćeš u timskom radu i možeš se osloniti na svoj tim. Iz financijske perspektive bit ćeš zainteresirana za svoje dugoročne ciljeve.

Zdravlje: Venera ti daje fazu u kojoj ćeš intenzivno uživati i dobro se zabavljati. Njega i dobrobit sada igraju veću ulogu. Tvoja će karizma imati koristi od toga. Što se tiče sporta, potrebno ti je više odmora, pa slobodno vrijeme radije provodi opušteno.

Djevica

Ljubav: Ovo će biti uzbudljiv tjedan koji obećava intenzivne emocije. Slobodni će se brzo spetljati s drugom osobom. Ali, ono što će ti se činiti kao velika ljubav neće opravdati tvoje želje. Nemoj još dati svoje srce. U vezi postoji potreba za razgovorom. Pazi, agresivna si. I pazi na svoje riječi.

Posao: Trenutačno si pred izazovom da pokažeš od čega si sazdana. Sve će biti dobro ako ćeš se oslanjati na izvedive koncepte i održivo financiranje. I mali dodatni savjet: sada je najbolje je raditi za sebe. U timu će ti trebati više takta.

Zdravlje: Zvijezde preporučuju da više vremena uložiš u svoje blagostanje. Sa svim izazovima lakše ćeš se nositi ako redovito odvojiš vrijeme za svoje hobije i opuštanje. 

Vaga

Ljubav: Na prvi pogled sve izgleda vrlo mirno. Dobro se slažeš s partnerom. Ali, još uvijek imaš osjećaj da postoji nekoliko tema o kojima drugačije razmišljate. To te nervira. Samci će sada skupljati nove kontakte. Ali, brzo ćeš primijetiti da ništa još nije jako ozbiljno.

Posao: Ovaj tjedan trebat će ti više snage da se afirmiraš u svom timu. Sastanci će biti spori, a nove kupce moći ćeš pridobiti samo polako. Međutim, stvari izgledaju dobro za dugoročne planove. Nešto od čega si već odustala moglo bi čak i uspjeti. Financijski ćeš moći spojiti kraj s krajem ako ćeš slijediti strogi program štednje.

Zdravlje: Trenutačno ti nedostaju istinski motivirajući impulsi kada su u pitanju sport i fitness. U slobodno vrijeme radije si priušti mirne sate na sofi. Jednostavno izazivaj svoj um, čitaj, slušaj podcaste i prepusti se svojim mislima.

 | Autor: Instagram @rosiehw Instagram @rosiehw Foto: Instagram @rosiehw

Škorpion

Ljubav: Stvari u tvojoj vezi idu vrlo glatko. Nalaziš se u fazi u kojoj ti lojalnost i pouzdanost idu lako i možeš razviti zadovoljstvo. Samci će biti neodoljivi i privlačni. Moguće je da ćeš se zaljubiti. 

Posao: Tvoja priroda škorpiona podržavat će te u živahnim raspravama. Jačat će tvoj osjećaj za pravdu i pomoći ti da se potvrdiš. Ti si sada pokretačka snaga u timu. Izazovi djeluju motivirajuće. Međutim, kada je novac u pitanju, ponašat ćeš se opreznije nego inače – i sve raditi kako treba.

Zdravlje: Mars i Saturn daju ti sada dobru dozu snage i izdržljivosti. U formi si. Sve ćeš raditi dobro i još imati snage za trening. 

Strijelac

Ljubav: Ovaj tjedan donosi ti neke zagonetke. Venera obećava romantiku i nježnost, ali erotični Mars ide po zlu. Posljedica? Ako si slobodna, moći ćeš flertovati i izlaziti, ali još ne bi trebala ići u spavaću sobu. U vezi si trenutačno više zainteresirana za nježnu erotiku nego za sportske promjene položaja.

Posao: Bit ćeš vrlo vješta u okupljanju zanimljivih ljudi i širenju svoje mreže. Za velike zadatke, posebice kreativne izazove, sastavit ćeš najbolji tim. U uredu vlada harmonija. Imat ćeš smisla za financijska pitanja i sreće u kupovini.

Zdravlje: Venera budi tvoju želju za razonodom. Treba ti avantura i raznolikost, ali bit ćeš manje disciplinirana. Sljedeći tulum bit će jako zabavan. Ali budi oprezna: Mars te upozorava na mamurluk.

Možda vas zanima Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima imaju veliko srce i dobar su materijal za ženidbu Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @hoskelsa

Komentari 0