Beauty
S ovim trikom ti se neće više mrljati maskara

Otkrili smo drogerijsku maskaru koja trepavicama daje nestvaran volumen i dužinu!

  • Prvi proizvod koji je Maybelline još davne 1915. predstavio bila je maskara, a a sada je brend svoj portfolio najprodavanijih maskara koje jednako obožavaju i vizažisti i beauty entuzijasti obogatio još jednom - The Falsies Surreal Extensions maskarom
  • Zahvaljujući tehnologiji hibridnih vlakana u formuli, ova maskara daje trepavicama nestvaran volumen i dužinu, a u skladu s time za njezino je predstavljanje osmišljen pomalo nadrealan pristup u obliku avatara May
  • Iako je May uspjela postati svojevrsna zvijezda, nama su još uvijek draže one stvarne, a svjestan je toga i Maybelline koji nas je povodom predstavljanja revolucionarne maskare u Hrvatskoj počastio fantastičnim provodom u društvu  jedne od najvećih regionalnih zvijezda Sare Jo

Još otkako ga je 1915. osnovao Thomas Lyle Williams, Maybelline se etablirao u jedan od vodećih makeup brendova u svijetu. Iako danas u svojoj ponudi ima gotovo sve makeup poslastice koje možemo zamisliti, sve redom stvorene kombiniranjem tehnološko naprednih formula s ekspertizom postavljanja trendova u duhu New Yorka, brend se posebno ponosi svojim maskarama s kojima je sve prije više od stoljeća i krenulo.

 | Autor: Maybelline Maybelline

Maybelline Cake Mascara bila je prvi proizvod u povijesti brenda, a sada su svoj portfolio najprodavanijih maskara koje jednako obožavaju i vizažisti i beauty entuzijasti obogatili još jednom - The Falsies Surreal Extensions maskarom koja zahvaljujući tehnologiji  hibridnih vlakana u formuli daje trepavicama nestvaran volumen i dužinu. Naime, ovo pravo malo beauty čudo trepavice čini duljima za 36% uz 10 puta veći volumen, a njezina produžena heliks četkica, s dlačicama raspoređenima u obliku spirale, ujednačeno raspoređuje formulu od korijena do vrhova što trepavice produžuje za čak 3mm. Uz to, ova je maskara pogodna za osjetljive oči te za osobe koje nose kontaktne leće i oftalmološki je testirana, a formula joj je veganska odnosno bez sastojaka životinjskog porijekla.

 | Autor: Maybelline Maybelline

Kako to i priliči maskari koja pruža nadrealno fantastične rezultate, Maybelline je za predstavljanje ovog inovativnog proizvoda osmislio pomalo nadrealan pristup i odabrao - avatara. Svjestan da se cijeli svijet polagano sprema krenuti na nevjerojatnu vožnju metaverzumom, Maybelline se još jednom odlučio za ulogu brenda koji diktira trendove, a avatar May je, kako i sami kažu, samo sljedeći korak na njihovom putovanju prema istraživanju virtualnog svijeta. 

 | Autor: Matej Jurčević Matej Jurčević Foto: Matej Jurčević

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Foto: John Pavlish  | Autor: John Pavlish John Pavlish Foto: John Pavlish

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Foto: John Pavlish

Iako je May, koja se u kampanji pojavila uz Gigi Hadid, uspjela postati svojevrsna zvijezda, nama su još uvijek draže one stvarne, a svjestan je toga i Maybelline koji nas je povodom predstavljanja revolucionarne maskare u Hrvatskoj počastio fantastičnim provodom gdje su maskaru na originalan način predstavile voditeljice eventa, influencerica Ema Luketin te pjevačica Mia Čičak. 

 | Autor: Matej Jurčević Matej Jurčević Foto: Matej Jurčević  | Autor: John Pavlish John Pavlish Foto: John Pavlish

Predstavljanje je održano u društvu jedne od najvećih regionalnih zvijezda Sare Jo koja je sve okupljene u zagrebačkoj Hali počastila sjajnim glazbenim nastupom. Što drugo reći nego da, kao ni kada su u pitanju Maybellinove maskare, ništa manje od nevjerojatnoga nismo ni očekivali!

 | Autor: Matej Jurčević Matej Jurčević Foto: Matej Jurčević

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Foto: John Pavlish

 | Autor: John Pavlish John Pavlish Foto: John Pavlish  | Autor: John Pavlish John Pavlish Foto: John Pavlish

U videu koji potpisuje Michael Becks donosimo ti djelić atmosfere sa spektakularne zabave: 


 
Photo: shutterstock

Komentari 0