Beauty

Melem predstavlja maslac za usne

Nakon godina čekanja i stotina upita, konačno je stigla prava beauty poslastica – Melem maslac za usne u tubici. Jedinstvena formulacija obogaćena je visokovrijednim i učinkovitim kakao i karite maslacima, te vitaminom E. Bogata formulacija topi se u dodiru s usnama, lijepo razmazuje, u trenu njeguje i zaglađuje, ostavljajući nježnu, tanku zaštitu od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Praktična ambalaža omogućuje precizno doziranje novog Melem Melt-in Buttera u pokretu, u bilo kojim uvjetima, na bilo kojem kraju svijeta. Jer Melem je formuliran da voli usne, a i usne vole Melem.

 | Autor:

Melem predstavlja pravu beauty poslasticu za njegu usana – bogati Melt-in Butter, maslac koji regenerira i uspostavlja idealnu hidro-lipidnu ravnotežu osjetljive kože usana. U praktičnoj tubici, bogata tekstura formulirana je na bazi jedinstvenog, originalnog Melema s vazelinom, ricinusovim uljem, lanolinom i pčelinjim voskom, koji je sada obogaćen kakao i karite maslacima, te vitaminom E. Ovakva formulacija osim što njeguje, intenzivno obnavlja, omekšava i zaglađuje ispucane usne, osiguravajući im trenutno olakšanje i ljepotu. U dodiru s usnama, Melem Melt-in Butter se topi, a zahvaljujući praktičnom pakiranju precizno se nanosi i razmazuje.

 | Autor:

„Ovaj Melem odgovor je na mnogobrojne upite naših vjernih potrošača. Već godinama primamo savjete, molbe i prijedloge da Melem uvrsti u svoju ponudu njege usana i jedan ugodan maslac koji će u trenu učiniti čaroliju – smanjiti napetost isušenih usana, intenzivno hidratizirati, obnoviti i zaštititi usne od isušivanja. I to u tubici! To je bila želja koju smo ove godine uspjeli realizirati, nadam se, na veselje svih obožavatelja Melem njege usana“ objasnila je Anamari Halilović, brend menadžerica za Melem.

 | Autor:

Lako maziva, ugodna tekstura Melem Melt-In Buttera dolazi u praktičnom pakiranju, u tubici od 10 mL, a kao i do sada – Melem može poslužiti i za razne make-up trikove. Tako su beauty hackovi Melem tima vezani uz novi maslac vrlo jednostavni, a korisni: zaglađivanje obrva; korištenje poput primera na kapcima i obrazima; korištenje poput baze za blendanje rumenila ili shimmera; njega ispucale kože lica (nos, brada, usne svih generacija). Pustite mašti na volju i uživajte u Melem nježnosti potpuno sigurni, s odobrenjem dermatologa, u vrhunsku kvalitetu i učinkovitost proizvoda.

 | Autor:

Melem Melt-in Butter potražite u svim drogerijama i većim trgovinama po neobavezujućoj, preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5,90 EUR.

Photo: None

Komentari 0