Život

Roditelji vjenčali 6-godišnje blizance jer vjeruju da su u prošlom životu bili ljubavnici

Na raskošnoj budističkoj ceremoniji okupio se veliki broj prijatelja i članova obitelji koji došli podržati vjenčanje...

Blizanci Guitar i Kiwi rođeni su u studenom 2012. godine, a njihovi roditelji vjeruju kako su u prošlom životu bili ljubavnici. Vjeruju da ih je zbog toga karma nagradila u ovom životu pa su rođeni kao blizanci. Kada su se dječak i djevojčica rodili, njihov otac Amornsan Sunthorn Malirat i majka Phacharaporn odmah su znali da će ih vjenčati. 

 | Autor: Screenshot Viral Press Screenshot Viral Press

Naime, budisti vjeruju da blizanci suprotnog spola imaju neriješene ljubavne probleme iz prošlog života i da su rođeni zajedno, kao blizanci, kako bi te probleme riješili u ovom životu. Također vjeruju da neće imati sreće u budućnosti ako se ne vjenčaju što je prije moguće. 

Možda vas zanima Rodile su se kao sijamske blizanke, a danas su izrasle u prekrasne djevojke Rubrika Život Život

 | Autor: Screenshot Viral Press Screenshot Viral Press

Ceremonija je održana u mjestu Samut Prakan na periferiji Bangkoka na Tajlandu, a roditelji su na raskošnu ceremoniju potrošili nekoliko tisuća dolara. 

 | Autor: Screenshot Viral Press Screenshot Viral Press

 Da bi se oženio vlastitom sestrom 6-godišnji dječak trebao je čak i platiti miraz od 200 tisuća bahta u gotovini i oko tisuću funti u zlatu prije nego što je oženio svoju sestru blizanku. 

 | Autor: Screenshot Viral Press Screenshot Viral Press

Budući da je vjenčanje održano prema lokalnim običajima, ovi 6-godišnji blizanci nisu službeno vjenčani i moći se pronaći druge partnere. Smatra se da su ovim vjenčanjem otplatili dugove iz prošlog života. 

 

Photo: Screenshot Viral Press

Komentari 0