Život

Morali smo zaviriti - ovo je najskuplja nekretnina za najam na Njuškalu!

  • Nekretnine za najam posljednjih su godina poskupjele u Hrvatskoj
  • Na oglasnicima možemo pronaći različite ponude što se tiče cijene i kvalitete
  • Pronašle smo najskuplju nekretninu za najam na Njuškalu

Cijene najma u Hrvatskoj posljednjih su godina prilično narasle, a idealno mjesto za život sve je teže pronaći. Naravno, prilikom traženja stana ili kuće imamo određene kriterije i uglavnom smo ograničeni budžetom pa je samim tim potraga sve kompliciranija. Zanimalo nas je što bi bilo kada ne bismo imali ograničeni budžet za najam. Točnije, kako izgleda najskuplji stan, odnosno kuća na Njuškalo oglasniku. Istražile smo ponudu i pronašle oglas koji se posebno istaknuo. Cijenom, dakako!

VILLA Exclusive

  • Lokacija: Pantovčak, Zagreb
  • Cijena: 89 241 kuna (oko 12 tisuća eura) mjesečno

 | Autor: Screenshot Njuškalo.hr Screenshot Njuškalo.hr

Riječ je o novoizgrađenoj vili koja se sastoji od tri apartmana veličine 118 metara kvadratnih. Apartmani imaju jednaki raspored prostorija - tri spavaće i dnevnu sobu, kuhinju, blagovaonicu, kupaonicu i odvojeni WC. Postoji mogućnost spajanja sva tri apartmana u jednu prostornu jedinicu, kao i mogućnost spajanja dva apartmana u jedan, a može se koristiti i svaki samostalno. Uz objekt se prostire vrt na 300 metara četvornih, a u sklopu vrta su terasa i veliki vanjski bazen

 | Autor: Screenshot Njuškalo.hr Screenshot Njuškalo.hr

U sklopu objekta nalazi se i podrumski prostor koji se sastoji od tri spremišta (jedan za svaki stan) i garaža veličine 80 metara četvornih u kojoj ima mjesta za tri automobila. Osim toga, predviđen je i parkirni prostor ispred kuće za tri automobila. Vila nije namještena, ali sadrži pročišćivač vode, solarno grijanje, dizajnerske radijatore, električne rolete, podno grijanje u kupaonicama i kuhinjama, zvučni sustav u blagovaonici i kupaonicama, senzore pokreta, video nadzor i automatsko navodnjavanje vrtova. Objekt je dostupan za dugoročni najam.

 | Autor: Screenshot Njuškalo.hr Screenshot Njuškalo.hr

Photo: Screenshot Njuškalo.hr

Komentari 0