U novoj se sezoni nosi svjetlucavo

Zavirili smo u modnu budućnost i uvjerili se da je tamo sjajno - u novoj će se sezoni nositi svjetlucavo.

U novom Budi.IN-u donosimo pregled ključnih komada nove sezone u ovom trendu iz high street i online trgovina. Otkrijte kako su svjetske fashionistice i blogerice već prigrlile trend te se inspirirajte uz naše street style fotografije Gorana Čižmešije

 | Autor: ABACA/PIXSELL ABACA/PIXSELL .

 A on je ovoga tjedna na zagrebačkom vrućem asfaltu ulovio 26-godišnju Idu Gajšak, koja je u vreli dan svojim stilom unijela divno osvježenje. I ona nosi trendi prugice, a kombinira ih s narančastim dugim giletom.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Nije mogla proći neopaženo, kao ni cure koje obožavaju resice, o kojima također donosimo trend report. Ususret Olimpijskim igrama bavimo se outfitima sportaša. Jedan od najuspješnijih brendova je kanadski Roots, koji godinama odijeva nacionalni tim, njihove su jakne prepoznatljive diljem svijeta, a nalaze se u ormarima Billa Clintona, Princa Charlesa i mnogih drugih. Armani odlično odijeva talijanski tim. No, tu su i manje uspješni primjeri, poput Stelle McCartney, koja je odjenula britanski nacionalni tim 2012., nakon čega ju je The Independant prozvao “najgorom sportskom odjećom u povijesti”. Nije se blagonaklono gledalo niti kada je Ralph Lauren odjenuo američke olimpijce u odjeću napravljenu u Kini. Kuriozitet ovogodišnjih igara u Riju je angažman najpoznatijeg postolara na svijetu, Christiana Louboutina, koji je zadužen za odjeću kubanskog tima.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Nakon revije Chanela na Kubi, još je jedna luksuzni zapadni brend dobio važan projekt u ovoj socijalističkoj državi.

U rubrici Ljepota bavimo se iznanserijski lijepim ženama, ikonama poput Brigitte Bardot te njihovim beauty tajnama. U rubrici Interijeri posvetili smo se uređenju tinejdžerskih soba, a neki su detalji toliko cool da izlaze iz okvira teen i nema tko ih ne bi poželio.

 | Autor: arhiva arhiva

Šeširi su, baš kao i gladijatorice, i dalje hit ljeta i jednostavno su nezaobilazni. Donosimo prijedloge za shopping ovih chic modnih dodataka i to onih koje žene najviše obožavaju - s pomponima i trendi natpisima na obodu.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Budi.In na kiocima potražite u subotu, 6. kolovoza, u velikom ženskom paketu, zajedno s 24sata i prilogom Skuhatćute.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0