Stars

Zvijezda 'Prijatelja' žali zbog plastičnih operacija: Izgledam užasno!

Glumica je priznala kako se teško nosila sa spoznajom da stari, ali danas se kaje zbog nekih poteza koje je mogla izbjeći

Američka glumica Courteney Cox uvijek je izbjegavala temu plastičnih operacija kojima se i sama podvrgnula. No, gostujući u emisiji Beara Gryllsa'Running Wild', progovorila je o pritisku javnosti koji žene prisiljava da pokušaju što duže zadržati mladolik izgled.

"Postoji pritisak da moraš održavati svoj izgled, ne samo zbog slave, nego i zbog toga što si žena u showbiznisu. Starenje nije najlakša stvar u životu, ali naučila sam lekciju. Pokušala sam odgoditi i zaustaviti starenje, ali to je nemoguće", iskreno je priznala bivša zvijezda 'Prijatelja'.

Laserski tretmani i botoks su bili samo neki od njezinih redovitih pokušaja da zaustavi taj proces. Ipak, danas se pomalo kaje zbog svega.

"Ponekad se previše trudite izgledati savršeno i onda vidite fotografiju svoga lica i shvatite koliko užasno izgledate", ispričala je glumica te priznala kako je danas napokon zadovoljna svojim izgledom i ne planira spriječavati prirodu da učini ono što mora.

Također, istaknula je i kako ljudi znaju biti zlobni bez stvarnog povoda, pa ako se ikad poželite loše osjećati dovoljno je da pročitate komentare na društvenim mrežama.

Photo: Getty Images

Komentari 0