Stars

Zbog cijene Beyoncéinog kimona zavrtjet će vam se u glavi

Čak i njena lepeza ima dizajnerski potpis, a njena cijena prava je sitnica prema svilenom kimonu

Čim je  Beyoncé objavila da čeka blizance, znali da nas očekuje puno, puno, odličnih trudničkih stylinga. Osvojila nas je već i stylingom na fotografiji kojom je na Instagramu otkrila da je trudna, iako se radilo o donjem vešu, a zlatna haljina dizajnera Petera Dundasa, koju je nosila na Grammyjima, pamtit će se još dugo. 

Beyoncé je sada nastavila u istom tonu i pokazala da joj nije potrebna nikakva posebna prilika kako bi se uvukla u skupe dizajnerske krpice - to može napraviti i na košarkaškoj utakmici. I dok smo navikli da i druge slavne dame na sportskim događanjima izgledaju "kao milijun dolara", Beyoncé ih je ipak sve uspjela nadmašiti. Običnu kombinaciju bijele majice i poderanih traperica podigla je izvezenim svilenim kimonom dizajnerske kuće Gucci zbog čije će vam se cijene zavrtjeti u glavi.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Kimono s tigrom iz posljednje je kolekcije brenda, a stoji nevjerojatnih 21.945 dolara, odnosno preko 150 tisuća kuna. Pjevačica je cijeli look upotpunila i Gucci lepezom vrijednom 450 dolara (oko 3200 kuna), čija je cijena, naspram kimona, čista "sitnica".

 | Autor: Getty Images Getty Images

Čak se i Blue Ivy dizajnerski uskladila s mamom, u zelenoj Gucci haljinici, traper jaknici i "Starkama".

Photo: Getty Images

Komentari 0