Visoka moć prekrivanja i optimalna tolerancija

Žene oduvijek vode 'bitku' sa nepravilnim tenom i sve do danas za postizanje ujednačenog izgleda bilo je potrebno nanijeti više slojeva kozmetičkih proizvoda. Premda takva kombinacija različitih proizvoda doprinosi ujednačenom tenu i dalje ostaju vidljive nepravilnosti u obliku izbočina, udubina i ožiljaka.

Linija Dermablend pomoći će u korekciji vidljivih nepravilnosti na koži te čist, ujednačen ten zdravog sjaja. Za visok stupanj prekrivanja i ujednačavanje tena masne kože sklone aknama izaberite Dermablend 3D Correction dok za prekrivanje laganih do umjerenih kožnih nedostatka (nepravilan ten, podočnjaci, crvenilo, ožiljci itd.) isprobajte Dermablend Fluid. Tijekom ožujka iskoristite posebnu Vichy promociju te uz kupnju odabranog Dermablend pudera isprobajte Pureté Thermale 3u1 micelarnu otopinu (30 ml) te otkrijte make-up trikove poznatih vizažistica u  brošuri.

Može li puder sa visokim stupnjem prekrivanja promijeniti vaš život?

Naša je koža vitalan organ te je za postizanje idealnog tena bitno odabrati primjeren puder. Ako koža dođe u dodir s formulom koja nije prilagođena fiziologiji i potrebama kože, njezin izgled može se promijeniti, a to utječe na završni rezultat šminkanja. Danas puderi osim što pružaju učinak druge kože djeluju i kao visokokvalitetni serumi i kreme u kojima se nalaze pigmenti koji njeguju, regeneriraju i štite našu kožu od vanjskih utjecaja. Omogućavaju nam da ujednačimo boju kože lica i prekrijemo nedostatke čime nam daju i brzo i zdravo rješenje za samopouzdanje. Osim toga, prirodan i ujednačen izgled kože lica temelj je za daljnje uspješno nanošenje make-upa.  Koži sklonoj izbijanju akni ili prištića primjeren je  jači korektivni puder koji će ujednačiti problematičan te i omogučiti prikrivanje neostataka kao što su ožiljci od akni, udubljenja, izbočenja kao i hiperpigmentacija. Suhoj i problematičnoj koži odgovarat će nanošenje dodatne hidratacije te nanošenje pudera utapkavanjem na područja koja su najproblematičnija. 

VICHY puderi Dermablend - potpuna i trenutna korekcija nedostataka

DERMABLEND linija tekućih korektivnih pudera optimalne tolerancije za potpunu i trenutnu korekciju kožnih nedostataka, čak i jakih (crvenila, podočnjaci i nepravilnosti tena, vitiligo, angiomi itd.). Bez tragova, bez učinka maske. Za savršeno prekrivanje tijekom 16 sati te osjećaj "gole kože" uz mat učinak tu je tekući korektivni puder DERMABLEND FLUID za žene koje žele prekriti lagane do umjerene kožne nedostatke (nepravilan ten, podočnjaci, crvenilo, ožiljci itd.). Inovacija u liniji je DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder koji pruža vidljiv učinak u samo jednom nanošenju! Novi proizvod kožu dodatno hidratizira, matira i korigira tijekom 16 sati  uz osjećaj lakoće i iznimno prirodan učinak. Korektivni puder sadrži AlliAgel™ formulu: izuzetnu osjetilnost u kombinaciji s najvišom učinkovitošću. Tekstura kombinira vodenu i bezvodnu fazu koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoja najbolja svojstva. Vodenasta faza pruža osjećaj hidratacije i svježine vode na koži i smiruje ju dok se upija. Time omogućuje ugodan, smirujući osjećaj kod nanošenja, a nakon nanošenja pudera na koži ostaje tanak, mek i baršunast veo. Zahvaljujući teksturi bez ulja i optimalnom odabiru mineralnih pigmenata, koža ostaje glatka od jutra do mraka. 

Simona Antonović, poznata hrvatska vizažistica isprobavajući Dermablend liniju pudera pripremila je korisne savjete.  Antonović je tako istaknula: „Dermablend puder najbolje je nanositi plosnatim kistom za tekući puder na prethodno nahranjenu kožu. Za dodatno prekrivanje jačih nepravilnosti, koristite ga kao korektor, utapkavajući ga prstima na problematično područje. Dermablend puder ima visoku moć prekrivanja i mat završetak, ali je unatoč tome vrlo lagan i izgleda vrlo prirodno na koži. Odličan je odabir za masnu i mješovitu kožu. S obzirom da dugo traje i ima visoki zaštiti SPF, koristan je za dnevno korištenje jer je otporan na prekomjerno izlučivanje sebuma i znojenje. Baršunastog je završetka i može se učinkovito koristiti na masnoj i mješovitoj koži“, te istaknula kako je kod  odabira pudera, bitno obratite pažnju na odabir pravilne nijanse tako da se isproba na prijelazu lica i vrata, i to obavezno na dnevnom svjetlu. Ukoliko se u potpunosti stopi s bojom kože, to je idealna nijansa.
 

Photo: Vichy