1/13

Tko su najbolje odjevene Stylebookerice siječnja?

Prvi mjesec u 2013. godini započeo je stylish, a za to su zaslužne naše vjerne Stylebookerice, čitateljice koje nas svakodnevno uveseljavaju svojim modnim kombinacijama u StyleBooku.

Tijekom siječnja mogli smo uživati u raznim kombinacijama. Prevladavali su zimski stylinzi, no tu i tamo smo se sjetno prisjećali toplih ljetnih dana. Iz tjedna u tjedan pratili smo stylish, trendi, urbane, rokerske i romantične kombinacije naših Stylebookerica te ih nagrađivali. Tko su ponosne vlasnice "Stylinga tjedna", tko je dobio "Pohvalu redakcije", a tko ima "Cool look"?

 | Autor: Stylebook Stylebook Stylebookerica Dajana_B već je stekla obožavatelje na svom profilu, a na početku mjeseca osvojila je bedž "Styling tjedna". Kombinacija je pravi zimski styling – crni kaput, čarape i čizme, osvježene su toplim šalom i vestom u smeđim tonovima.

IvaK se također odlučila za kombinaciju rokerskih i ženstvenih komada. "Styling tjedna" osvojio nas je kombinacijom lepršavih proljetno/ljetnih komada i onih zimskih. Pink torbica pravo je osvježenje koje razbija zimsko sivilo.

Galaralia ne mari za trendove, a njena drska kombinacija osvojila nas je na prvi pogled. Dr Marten's čizme kombinirane su uz crne čarape s „nemarnim“ rupicama, kratkim hlačama te s kožnom jaknom. Styling koji je kombinacija punka i rockabillyja zasluženo je dobio bedž "Styling tjedna".

 | Autor: Stylebook Stylebook Stylebookerica kate_fashiongossip imala je najbolji styling u posljednjem tjednu siječnja i upravo njena kulerska kombinacija se ubraja u "Styling mjeseca". Crna kombinacija sastoji se od gumenih čizama, kratke suknjice i kožne jakne, a siva majica odlično se uklopila u ovaj styling.

 | Autor: Stylebook Stylebook No, nisu samo pobjednice titule "Styling tjedna" oduševile redakciju. Pohvala redakcije ponosno ide k četiri Stylebookerice. Crno-crveni styling Dajane_B nije mogao proći nezamijećeno. Romantična bijela gluza izvrsno je kombinirana uz crveni sakoo i šešir – uspjela mješavina muških i ženskih komada.

 | Autor: Stylebook Stylebook Holly00 pozornost plijeni svojim boho chicom, a labizelj svojim opuštenim, a ipak trendi kombinacijama. Fashiontnt je dokazala da i u tenisicama možemo biti chic, elegantni i urbani.

 | Autor: Stylebook Stylebook Tijekom siječnja proglašene su četiri kulerice – Click4Chic je titulu osvojila crno-bijelom kombinacijom, labizelj svojim simpatičnim stylingom u bojama jeseni, IvaK vestom sa šišmišom koju je izvrsno kombinirala uz karo košulju. Kate-fashiongossip oduševljavala je i svojim drugim kombinacijama, a prava je kulerica u crnim hlačama, čizmama, kožnoj jakni i zelenoj majici.

 | Autor: Stylebook Stylebook Pratite i vi Stylebook – inspirirajte se, glasajte, objavite svoje stylinge i komentirajte stylinge drugih. Utrka za nove stylish bedževe veljače u punom je jeku.

U galeriji detaljnije pogledajte najbolje kombinacije naših StyleBookerica...

Photo: Stylebook

Komentari 0