Stars

Tko su ljepotice koje su osvojile srca naših rukometaša?

Reprezentativci kao da imaju "nepisano pravilo" pa svoje ljubavne živote ljubomorno čuvaju daleko od očiju javnosti

Kauboji već naveliko u Francuskoj odmjeravaju snage s rukometašima iz cijeloga svijeta i ljubitelji sporta budno prate svaki njihov pokret. Naime, u sportskim krugovima ovi dečki su poznati po svojoj borbenosti, ali u ženskom svijetu poznati su i po svom odličnom izgledu. No, jeste li se ikada zapitali tko su žene koje su uspjele osvojiti njihova srca?

Riječ je o ljepoticama koje su im najveća potpora pa ćete ih uglavnom imati prilike vidjeti isključivo na tribinama.

Kako bilo, naši rukometaši kao da imaju "nepisano pravilo" i poprilično se trude privatne živote čuvati daleko od očiju javnosti, a takav primjer slijede i njihove odabranice.

Jakov Gojun

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Jakov je jedan od rijetkih muškaraca koji javno priznaju da je veliki romantičar pa ne čudi što je svoju suprugu, Kristinu, zaprosio na jednom od najromantičnijih mjesta na svijetu - u gondoli u Veneciji. Vjenčali su se krajem 2014. godine, a srpanj 2015. je obilježilo rođenje prvog djeteta, sina Nike.

 

Domagoj Duvnjak

 

Happy New 2017!🍾🎉 #newyear #happynewyear #myangel #sretnanovagodina

A photo posted by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

Ljubavna priča Domagoja Duvnjaka traje već cijelo desetljeće. Naime, svoju djevojku, Đakovčanku Luciju Žulj, upoznao je još u prvom razredu srednje škole, ali trebalo mu je puno truda i upornosti prije nego ju je uspio zavesti. Vezu su službeno započeli krajem drugog razreda srednje škole, a Lucija danas priznaje kako je "pala" na njegovu pažljivost, skromnost i dobre manire. Zato ne čudi što Domagoj ne propušta priliku naglasiti kako mu je upravo ova atraktivna brineta najveća potpora.

 

Manuel Štrlek

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Ovaj rukometaš već je četiri godine u braku sa suprugom Inom s kojom ima dvogodišnju kći Zoju. Par se upoznao 2009. godine kada je Ina navratila u jedan zagrebački kafić, u koji je njen današnji suprug često zalazio sa suigračima, po brata koji je tada trenirao s Manuelom. 

Rukometaš i defektologinja na vječnu ljubav su se zavjetovali u crkvi Svetog Ivana Krstitelja u Zagrebu.

 

Luka Stepančić

 

👪❤

A photo posted by Luka Stepančić (@lukastepancic7) on

Još jedan pravi romantik može se pohvaliti prelijepom životnom suputnicom. Inače, Luka i njegova odabranica Ana poznaju se više od deset godina, a u lipnju prošle godine su se odlučili vjenčali u tajnosti te su već u rujnu postali roditelji dječaka Jakova. Iako je njihovo prošlogodišnje vjenčanje bilo skromno, kod matičara i u društvu isključivo kumova, najavili su kako će ovoga ljeta organizirati veliku proslavu.

Sportaš je nedavno priznao kako je upravo Ana njegova najveća potpora, ali i kritičar te motivator. 

 

Filip Ivić

 

☺️🎗🎗❤️ #kielce #varaždin #ehf

A photo posted by Filip Ivić 🍀️16 (@filipivic16) on

Kada je u pitanju njegov ljubavni život jedan od najtajanstvenijih reprezentativaca sasvim sigurno je Filip Ivić koji ljubi Ivu Dropulić. Ipak, ovaj skromni ljepotan nedavno je priznao kako je, osim njegove obitelji, upravo njegova djevojka jedna od najzaslužnijih osoba za njegov strelovit uspon.

 

Stipe Mandalinić

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Ljubomorno čuvanje privatnog života od očiju javnosti karakteristično je i za Splićanina Stipu Mandalinića koji se nedavno zaručio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Mateom.

 

Zlatko Horvat

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Izvan terena ovaj rukometaš je brižan otac i suprug. Naime, uživa slobodno vrijeme provoditi u kuhinji pripremajući delicije za suprugu Maju te sinove Andreja i Pavla.

Photo: Facebook @Ida Prester

Komentari 0