Stars

Tek su joj 33, a s TV ekrana smiješi nam se već dva desetljeća

Naša poznata televizijska voditeljica karijeru je započela u kostimu velikog zeke, a sigurni smo da danas svi u Hrvatskoj znaju tko je

Rođena je 15. svibnja 1983. godine, a već 1996., sa tek 12 godina, prvi put se pojavila na televiziji i od tada nam se njeno lice svakodnevno smiješi s malih ekrana. U jednoj od najpoznatijijih dječjih emisija iz devedesetih, Turbo Limach Showu, u kostimu velikog zeke djeci je dijelila kakao, iako je i sama bila tek mala djevojčica. A kada se prijavila na audiciju u ZKM-u za emisiju Zagonetni ulomak, odmah je osvojila redateljicu Vlatku Vorkapić i postala Bilješka, djevojčica s knjigom na glavi. Tu je započela njena uspješna televizijska karijera koja traje sve do danas, posljednja dva desetljeća.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić Oni koji se sjećaju dječje edukativne emisije, već sigurno znaju da se radi o Ivi Šulentić, a ova 12-godišnja slatkica sa slike, nije se puno promijenila do danas. Od tada smo je mogli gledati u brojnim hit emisijama, uz koje su mnogi od vas odrasli, poput Dječjeg tjednika, Brilijanteena, Garaže, koju još uvijek vodi, kao i u najpopularnijem talent showu The Voice.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Osim što je uspješna televizijska i radijska voditeljica, Iva je i ambasadorica humanitarne kampanje "Dislajkam mržnju - NE govoru mržnje na Internetu", a okušala se i u glumačkim vodama te kao sinkronizatorica u animiranim filmovima. Također, Iva je i zvijezda našeg posljednjeg broja glossy magazina Budi.IN Chic, gdje se odlično snašla i u ulozi modela.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

Svestranoj slatkici tek su 33 godine, a iza sebe već ima zavidnu karijeru, no vjerujemo da će nam se njeno lice s malih ekrana smiješiti još puno, puno godina.

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0