Moda
Stigla je Cécile Deux - druga generacija popularne Twinset torbice Stigla je Cécile Deux - druga generacija popularne Twinset torbice Stigla je Cécile Deux - druga generacija popularne Twinset torbice Stigla je Cécile Deux - druga generacija popularne Twinset torbice

Stigla je Cécile Deux - druga generacija popularne Twinset torbice

I u hrvatske je Twin Set trgovine stigao novi model neodoljive Cécile torbice, koju je dizajnerica Simona Barbieri posvetila svojoj kćeri.

Cécile Deux (fr. dva) nasljednica je torbe Cécile koja je stvorena kao nježna posveta dizajnerice Simone Barbieri svojoj kćerki Ceciliji, a u prošlih nekoliko sezona nizala je velike uspjehe te postala bezvremenski modni dodatak u ormaru svake modno osviještene žene.

 | Autor: arhiva arhiva Ovog proljeća imamo priliku upoznati drugu generaciju popularne torbice - Cécile Deux, koja je stigla i u hrvatske Twin Set trgovine u Splitu i Zagrebu. Proizvedena od visokokvalitetne talijanske teleće kože s glatkim gornjim slojem, otpornim na ogrebotine, Cécile Deux torba predstavlja elegantan modni dodatak urbane, moderne žene i savršeno upotpunjuje svaki styling. U potpunosti je proizvedena u Italiji i dolazi u nekoliko razigranih, proljetnih, ali i standardnih klasičnih boja koje se lako kombiniraju uz dnevni, ali i večernji look.

 | Autor: arhiva arhiva Dvostruki patentni zatvarač sa simbolom srca na prednjem džepu, elegantno prikazuje ljubav majke i kćeri dok kombinacija kraće i duže, podesive ručke, osigurava jednostavnost za svakodnevnu upotrebu. Ubrzani životni stil nameće imperativ da svaka žena treba izgledati besprijekorno 24/7 – na poslu, poslovnoj večeri ili opuštenom izlasku s prijateljicama, stoga Cécile Deux torbe dolaze u tri veličine, a svaka je dovoljno da u nju stanu sve sitnice koje vam život znače. Posjetite Twin Set trgovine u Splitu (shopping centar Joker) i Zagrebu (Gundulićeva 8) i odaberite svoju ‘’it’’ torbu koja brzo postaje zaštitni znak svih generacija modno osvještenih mama i kćeri diljem svijeta te obavezni «must-have» svake trendsetterice.

Photo: arhiva

Komentari 0