Stars

Seve predstavila "stariju sestru", a svi gledaju samo štikle!

Koža, mrežaste čarape i cipele kakve dosad niste vidjeli našli su svoje mjesto u novom "modnom izletu" pjevačice...

Žena u čijem se ormaru mogu pronaći poznata svjetska dizajnerska imena, ali i brojni domaći dizajneri još jednom je dokazala da što god stavi na sebe izgleda besprijekorno. Ono najbolje, kombiniranje trendova joj toliko ide od ruke da biste brzinom svjetlosti mogli osjetiti ljubomoru u sebi. Naravno, govorimo o stilu Severine Kojić koja je neiscrpan izvor inspiracije.

Neumorno dokazuje kako je igranje modom nevjerojatno zabavlja pa je u svega nekoliko dana provjerila je kako joj stoji imidž buntovnice, odvažne poslovne žene i romantične dame te je svoje obožavatelje stavila na velike muke - koji look prvi kopirati? 

Kako bi dodatno začinila stvari sada se pohvalila kombinacijom koju će rado isprobati svaka zavodnica.

 

Moja starija sestra 😋 #dress #diesel #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)

"Moja starija sestra", našalila se pjevačica u opisu fotografije na kojoj nosi kožnu haljinu s potpisom Diesela, a kombinirala ju je uz mrežaste čarape koje su instantno postale pravi "must have". Cijelu priču je zaokružila dramatičnim make upom kojim dominira tamni ruž na usnama.

Ipak, unatoč opasno kratkoj haljini svi su pogledi bili usmjereni prema Severininim štiklama. Lakirani model sa zanimljivom petom vrlo brzo bi se mogao naći u ormarima brojnih trendsetterica, slažete se?

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0