Stars

S Oscara na Porin: I Nina je modnu inspiraciju potražila u Hollywoodu

Dvije domaće pjevačice zablistale su u haljinama kave smo vidjeli i na ovogodišnjoj dodjeli najprestižnije filmske nagrade

Na ovogodišnjoj dodjeli Porina glamuroznih izdanja nije manjkalo, a neke slavne dame dokazale su da su spremna za jedan od najglamuroznijih crvenih tepiha, onaj s dodjele Oscara. Jelena Rozga nosila je jednaku haljinu kao i glumica Rooney Mara na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih filmskih nagrada, a još jedna naša pjevačica inspiraciju je potražila na istom crvenom tepihu. Crna baršunasta haljina s volanima Nine Badrić inspirirana je haljinom koju je glumica Brie Larson nosila na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

 | Autor: Getty Images Getty Images

I dok hollywoodska glumica nosi haljinu s potpisom Oscara de la Rente, za Nininu je haljinu zaslužan, pogađate, njen omiljeni dizajner Juraj Zigman, koji je na svom Instagramu otkrio gdje je pronašao inspiraciju. 

Ninina haljina ipak ima malo više detalja od one koju je nosila Brie, poput dolčevite i asimetričnog izreza na dekolteu, kao i dodatak korzeta, no zbog kraljevske tkanine i raskošnog kroja, obje su dame donijele dašak starog hollywoodskog glamura.

 | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Miranda Cikotic/PIXSELL

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Komentari 0