Stars

Romantična strana MTV VMA-a: Najslađi celebrity parovi

Iako titula najslađeg dua večeri definitivno pripada Beyonce i Blue Ivy, naše simpatije osvojili su i preslatki zaljubljeni parovi

Na dodjeli MTV VMA nagrada, osim glamura, nikako nije nedostajalo ni romantike. Brojne zvijezde prošetale su crvenim, odnosno bijelim tepihom, u zagrljaju svoje bolje polovice, a bio je tu i poneki trudnički trbuščić. Pogledajte koji su nas zaljubljeni parovi posebno oduševili, a vjerujemo da su i svim prisutnima uljepšali večer:

Kim Kardashian i Kanye West

 | Autor: Getty Images Getty Images

Nemoguće je govoriti o slavnim praovima, a da ne spomenemo Kim i Kanyea, no ovoga puta par se na listi našao itekako zasluženo. Svojim kontrasnim crno-bijelim outfitima, svima su održali lekciju iz modnog usklađivanja, a posebno nas je oduševila mala crna prozirna haljina Kim Kardashian.

Nicki Minaj i Meek Mill

 | Autor: Getty Images Getty Images Ovaj zagrljaj i osmijeh na njihovim licima govori sve, a sviđa nam se i to što je Meek odlučio uskladiti boju tenisica s predivnom haljinom Nicki Minaj.

Alicia Keys i Swizz Beatz

 | Autor: Getty Images Getty Images Alicia Keys, koja se nadavno odlučila prestati šminkati, i dalje izgleda prekrasno te zrači nekim posebnim sjajom, a uvjereni smo da to misli i njen dragi.

Nev Schulman i Laura Perlongo

 | Autor: Getty Images Getty Images Moramo spomenuti zaručnicu MTV voditelja koja je, tek nekoliko tjedana prije porođaja, hrabro pokazala goli trbuh u izdanju bez majice, noseći tek raskopčanu bombericu. I dok njen outfit izgleda kao da bi svakog trena mogao otkriti puno više nego što je planirala, moramo priznati da je par savršeno uskladio boje.

Michael Phelps i Nicole Johnson

 | Autor: Getty Images Getty Images

Nakon što je u Rio osvojio još pet zlatnih medalja, Phelps je uzeo zasluženi odmor i sa zaručnicom, koja ga je vjerno pratila na Olimpisjkim igrama, uživao u svečanoj večeri i brojnim nezaboravnim glazbenim izvedbama.

 

Photo: Getty Images

Komentari 0