Stars

Robijaš koji je srušio internet nosio je svoju prvu reviju

Prije tri godine internet se "topio" pred njegovim ledeno plavim očima, a sada šeta pistom u New Yorku

Dizajner Phillip Plein poznat je po ekstravagantim revijama; na njegovim pistama viđali smo bazene, jet skijeve, pištolje... A ništa drugačija nije bila ni njegova posljednja revija na njujorškom Tjednu mode. 

Dizajner čiji je modni moto "više je više"; više krzna, više sjaja i više slavnih osoba (i na pisti i ispred nje), sada se fokusirao na ovo zadnje. Tako su ovoga puta reviju iz prvog reda promatrale Madonna, Kylie Jenner i Tiffany Trump, ali puno zanimljiviji bili su modeli koji su šetali pistom. Točnije, jedan od njih, kojeg rijetki među vama neće prepoznati. Radi se o Jeremyju Meeksu, modelu koji je otvorio reviju, a ovaj plavooki "zločesti dečko" 2014. godine srušio je internet svojom zatvorskom fotografijom. Bivšem robijašu ovo je bila prva revija, a na pisti se snašao "kao kod kuće".

 | Autor: Getty Images Getty Images

Za casting je bila zadužena Carine Roitfeld (osnivačica CR Fashion Booka), koja također bira i modele za reviju Kanye Westa, pa se šuška kako bi se Jeremy mogao prošetati i novu Yeezy kolekciju. A dok čekate da vidite hoće li se glasine ostvariti ili ne, uživajte u golišavoj fotografiji modela-robijaša iz backstagea.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images

Komentari 0