Stars

Ove čizme će biti prava zvijezda Severininog novog spota

U srijedu, 1.veljače, točno u podne na Severininoj Facebook stranici premijerno će biti objavljen spot za novi singl "Kao"

Na Severininim društvenim mrežama, koje broje više od milijun i pol' obožavatelja, objavljene su najavne fotografije za premijeru novog singla "Kao". Glazbu i tekst za baladu koja nas uvodi u dugoočekivani 13. album, potpisuje Miloš Roganović, a aranžman potpisuje zajedno sa Filipom Miletićem i Dušanom Alagićem, Severininim dugogodišnjim suradnicima.

 | Autor: arhiva arhiva "Kao" je prva pjesma snimljena za novi album i, prema riječima onih koji su ju čuli, jedna je od najljepših Severininih balada. Video spot, redatelja Darka Drinovca, snimljen je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog zajedno sa Severininim bendom koji ju prati posljednjih 17 godina, a premijerno će biti objavljen u srijedu, 1. veljače, točno u podne na Severininoj Facebook stranici.

 | Autor: arhiva arhiva Nismo mogli ne primjetiti Severinin neobičan styling. Uparila je vrlo romantičnu haljinu s cvjetnim uzorkom i visoke crno-bijele čizme i ponovno dokazala da je prava trendseterica, pa ne sumnjamo da će cure odmah pohitati potražiti sličan model. 

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0