Stars

Odmah kopiramo: Severina nosi hlače iz Zare koje SVI želimo

Vječno stajliš Seve jučer je nosila možda i trenutno najpopularnije hlače iz svima omiljenog brenda

Kad Severina odjene high-street komad, znamo da je ultimativan modni hit! Zarine asimetrične trapezaste hlače već su neko vrijeme komad koji apsolutno vlada društvenim mrežama, a Seve ga je iskombinirala uz luksuzne komade - Gucci torbicu i Jimmy Choo sandale. Obožavamo! 

 

Sastale se #OpetNajljepše u divno nedjeljno popodne na omiljenom mjestu ❤🍴🍝🥂 Volim moju @severina 👭 #DušmaniŠicŠic

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hanahadziavdagic)

Zarine zvonolike hlače s asimetričnim rubom nogavica već smo vidjeli na brojnim domaćim (ali i svjetskim!) fashionisticama, a kako i ne bi kada je trapez ovosezonski trend broj jedan. Ovaj komad dolazi u crvenoj, ali i žutoj boji, a savršene su za sve dnevne i večernje prilike koje možete zamisliti. 

Severina je iskombinirala hlače uz cropped majicu dugih rukava te jednostavne zlatne sandale s Jimmy Choo potpisom te super popularnom Gucci torbom.

 | Autor: arhiva arhiva Jimmy Choo sandale, net-a-porter.com, 675 eura

 | Autor: arhiva arhiva Gucci torba, net-a-porter.com, 2,490 eura

Nemojte misliti da ih morate nositi uz potpeticu jer će ove trapezice jednako dobro izgledati i u kombinaciji s ravnim cipelicama. 

 | Autor: Zara Zara 299,90 kuna

 | Autor: Zara Zara 299,90 kuna

Možda vam se više sviđaju ove u žutoj varijanti? Mi se ne možemo odlučiti... Ali u svakom slučaju, predlažemo da odmah krenete prema Zari - jer bi se moglo dogoditi da ove hlače odjednom nestanu s polica rekordnom brzinom. 

 | Autor: Zara Zara 299,90 kuna

 | Autor: Zara Zara 299,90 kuna

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0