Novi broj časopisa Zaposlena predstavljen modnom revijom

U utorak, 16. travnja, modnom revijom u izložbenom prostoru tvrtke Maras predstavljeno je proljetno izdanje časopisa Zaposlena. Dio ugodnog druženja bile su i mnoge uspješne poslovne žene te političarke.

 | Autor:

Direktorica marketinga tvrtke Maras, Ivana Maras Pezer, poželjela je dobrodošlicu uzvanicama i naglasila kako joj je drago što je upravo Maras domaćin ovoj glamuroznoj proljetnoj promociji te izrazila zadovoljstvo velikim odazivom. Svoje zadovoljstvo nije krila ni glavna urednica Zaposlene, Ana Gruden, koja je zahvalila tvrtki Maras na ugodnoj suradnji te uzvanicama najavila što ih očekuje u novom broju.

 | Autor:

Vrhunac večeri bila je modna revija kojom su predstavljene najnovije proljetne torbice brendova Samsonite, Cromia, Piquadro i Lacoste. A da bi modna revija bila potpuna, probrinula se kuća Modiana, koja je torbice upotpunila odjevnim predmetima brendova Mexx, Corazon i Sisley.

Tu su također bile i Karla cipele koje su se izvrsno uklopile u vesele šarene modne kombinacije kojima dominiraju boje poput žute, narančaste i crvene.

 | Autor:

U veselom druženju uživala je Dubravka Vrgoč, ravnateljica Zagrebačkog kazališta mladih, koja je i lice s naslovnice novoga broja. Pridružila joj se i poznata dramska spisateljica i kolumnistica Zaposlene Tena Štivičić sa suprugom Douglasom Henshallom, zatim saborske zastupnice Gordana Sobol i Melita Mulić te Ina Volmut iz Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH.

 | Autor:

Ispred Francuske ambasade promociji je nazočio i Frederic Frapaise. Bile su tu i mnoge poslovne žene, a već tradicionalno oragnizirana je i nagradna igra.

Photo: None

Komentari 0