Stars

Nevjerojatno! Svima nam je promakla ova očita greška u Prijateljima

Trebalo je više od 20 godina da netko primijeti ovu grešku koja sada izgleda tako očito...

Prijatelji su i dan danas jedna od najpopularnijih serija svih vremena, ali čak i ako ste ih odgledali po nekoliko puta, neke informacije o kultnoj seriji još uvijek vas mogu iznenaditi. Tako je jedan obožavatelj na svom Twitteru otkrio jednu preočitu grešku u seriju koja će vas natjerati da se zapitate: Kako mi je ovo uspjelo promaknuti?!

Radi se o sceni u kojoj je Monicu Geller (Courtney Cox) zamijenila "dvojnica" koja joj nimalo nije slična, no to je svejedno prošlo neopaženo više od 20 godina.

 

Sigurno ste sada odmah uočili da se radi o potpuno drugoj osobi, a ako se zbog toga osjećate loše, utješit će vas činjenica da je ista stvar promakla i milijunima obožavatelja diljem svijeta. A ako se pitate zašto je u ovoj sceni uopće bila potrebna dvojnica, to je zato što se ponekad epizode serija snimaju jako dugo, a kako velike zvijezde ne bi satima stajale zbog scene u kojoj se uopće ni ne vide kako treba, to umjesto njih rade dvojnici. Ipak, dvojnici su inače puno sličniji glumcima, nego u ovom slučaju...

Photo: Wenn

Komentari 0