Naša cura s naslovnice priprema se za Miss World

Miss Hrvatske Angelica Zacchigna za tri tjedna putuje u Washington na izbor za Miss World koji se održava 18.prosinca

Angelica je prekrasna i talentirana djevojka koja dolazi iz malog mjesta Dajle pored Novigrada u Istri. Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta natjecanje je u ljepoti ali i kompletnoj osobnosti djevojka. Osim prirodne ljepote ocjenjuju se talent, multimedija, sport i intervju. 

 | Autor: Sanja Hitrec Leljak Sanja Hitrec Leljak Angelica je svoje pravo za natjecanje na izboru Miss Hrvatske stekla pobjedivši na izboru Miss Istarske županije što se krajem svibnja održalo u Puli. U Šibeniku 17. lipnja ove godine pobjedila je na izboru Miss Hrvatske i osvojila titulu najljepše Hrvatice. Sudbina je htjela da se nakon punih 20 godina i Vanje Rupene iz Umaga koja je 1996. ponijela titulu Miss Hrvatske još jedna Istrijanka okrunila kao najljepša Hrvatica.

 | Autor: Sanja Hitrec Leljak Sanja Hitrec Leljak Od tada Angelica intenzivno radi na pripremama, a najveći adut uz prirodnu ljepotu joj je i glas. Osim pjevačkog Angelica će se predstaviti i plesnom točkom, za tu je prigodu izabrala istarsku narodnu pjesmu Biži biži Maglina u izvedbi grupe Veja te će tako predstaviti Istru kraj iz kojeg dolazi.

U koreografiji joj pomaže Ivana Domazet iz plesne skupine USB iz Poreča. Naravno da pripreme uključuju i photoshootinge i dobre fotografije te je Angelica na zagrebačkim ulicama snimila i editorial kojim će se predstaviti. Ženska ekipa na čelu s fotografkinjom Sanjom Hitrec Leljak zamislili su Angelicu kao urbanu, dinamičnu heroinu stopljenu s ritmu zagrebačkih ulica.

Angelica je pozirala u prekrasnoj haljini Sherri Hill napravljenu od tisuću perlica i kamenčića kojisu se stopili sa prirodnom scenografijom grada. U haljini Džemile Dilberović i Högl cipelama na Zagrebačkim fontanama Angelica je profesionalno pozirala, u zanosu se zalila vodom iz fontana te nakon prvotnog šoka i smijeha na kraju rezultat je bio, što drugo, nego odlična fotografija. Prirodno, veselo i jednostavno... upravo je takva naša Angelicca Zacchigna Miss Hrvatske. 

 | Autor: Sanja Hitrec Leljak Sanja Hitrec Leljak

Ne samo da na ovim fokama ispala odlično, na našem coveru izgleda stvarno predivno! Sretno Angelica!

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Photo: Sanja Hitrec Leljak

Komentari 0