1/13

Tko su StyleBookerice siječnja?

Prvi mjesec u 2015. godini započeo je stylish, a za to su zaslužne naše vjerne Stylebookerice, čitateljice koje nas svakodnevno uveseljavaju svojim modnim kombinacijama u StyleBooku.

Tijekom siječnja mogli smo uživati u raznim kombinacijama. Prevladavali su zimski stylinzi, no tu i tamo smo se sjetno prisjećali toplih ljetnih dana. Iz tjedna u tjedan pratili smo stylish, trendi, urbane, rokerske i romantične kombinacije naših Stylebookerica te ih nagrađivali. Tko su ponosne vlasnice "Stylinga tjedna", tko je dobio "Pohvalu redakcije", a tko ima "Cool look"?

Bedževi za ''Cool look'' dobile su ilirijana1992 i djevojkaodmode. ilirijana1992 je za svoju kombinaciju kombinirala krzneni prsluk uz crni ostatak, a odlične gležnjače upotpunile su cijeli dojam. U nešto više casual smjeru je išla djevojkaodmode. Ona je odabrala pletenu vestu koja je stavila naglasak na ležeran, ali odličan svakodnevni look.

 | Autor: Stylebook Stylebook

''Cool look'' bedž osvojile su i missivanamfashionistabih, a obje su svoje kombinacije upotpunile jaknicama životinjskog uzorka. missivanam se odlučila za kratke hlačice sjajnog materijala i majicu s duhovitim natpisom, a fashionistabih za malo rokerskiji look u kojem je spojila crne uske kožne hlače te kožnu jaknu. Odlični lookovi koji dokazuju kako se leopard print s lakoćom uklapa u svaki modni stil

 | Autor: Stylebook Stylebook

''Styling tjedna'' bedž otišao je u ruke kenguri i nove StyleBookerice, andreakrux. kenguri nas je osvojila ležernim stylingom kratkih hlačica i pletenim puloverom te klasičnim kaputom koji je bio točka na i. andreakrux odabrala je klasičnu eleganciju, a cijelu kombinaciju je upotpunila preslatkom bundicom i odličnom torbom kakvu želimo u ormaru!

 | Autor: Stylebook Stylebook

''Styling tjedna'' osvojile su također The_Caramel_Dream i hepburnstyle. The_Caramel_Dream je uspjela postići onaj francuski chic za kojim svi žudimo, a šešir je zasigurno usavršio konačni dojam. hepburnstyle se odlučila za uvijek trendi malu crnu haljinu, a detalji poput velike torbe, bisera i šeširića su unijeli dozu razigranosti.

 | Autor: Stylebook Stylebook

''Styling tjedna'' su zaslužile naše vjerne StyleBookerice, Click4Chic i Fashiontnt. Click4Chic je odabrala fenomenalnu midi suknju kariranog uzorka koju je ostavila u prvom planu kombiniravši je uz smirene crne detalje. Fashiontnt je rokerski look s boyfriend trapericama, dolčevitom i kožnom jaknom upotpunila odličnim salonkama nude boje.

 | Autor: Stylebook Stylebook

nikky1203 i fashioncupcakel su također osvojile bedževe ''Styling tjedna''. nikky1203 zahvaljujući neopterećenoj, a opet trendovskoj kombinaciji poderanih traperica i elegantnog sakoa sa zanimljivim uzorkom. fashioncupcakel se poigrala sa školskim lookom, ali na ženstven i elegantan način, čime si je priskrbila i bedž ''Styling mjeseca''! Čestitamo!

 | Autor: Stylebook Stylebook

Prati i ti StyleBook – inspiriraj se, glasaj, objavi svoje stylinge i komentiraj stylinge drugih. Utrka za nove stylish bedževe veljače kreće! Pokaži nam kako provodiš ovu zimu i možda i ti osvojiš titulu 'Styling mjeseca'!

Priključiti se možeš ovdje.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Stylebook

Komentari 0