Miss Hrvatske druga na svijetu u kategoriji sport na izboru za Miss Svijeta

Na izboru je 139 djevojaka iz cijelog svijeta, a u kategoriji sporta Angelica je osvojila drugo mjesto

Iz Washingtona, gdje se naša Miss Hrvatske Angelica Zacchigna natječe za titulu Miss Svijeta, dolaze stalno dobre vijesti. Angelica je svoju ulogu predstavljanja Hrvatske shvatila vrlo ozbiljno, pa osim što se nalazi u finalu natjecanja za talente, briljirala je i u kategoriji sport te osvojila drugo mjesto. Na izboru je 139 djevojaka iz cijelog svijeta i konkurencija nimalo nije laka. 

 | Autor: arhiva arhiva
"Dala sam sve od sebe i sada i na pripremama i uspjela sam", bila je vrlo uzbuđena Angelica na Skypu. Akualnu Miss Hrvatske za kategoriju Sport pripremali su MBS Centar i Elena Zdjelar WBFF Pro Champion.

"Znala sam da ima jako dobre šanse. Dok smo se pripremale bila je odlučna i davala sve od sebe. Treninzi su bili teški, ali nije odustajala. Jako sam sretna zbog ovog uspjeha."- izjavila je Elena Zdjelar.

 | Autor: arhiva arhiva
Angelica je ušla i u finale izbor talenta. Njih 10 sada se bore za prvo mjesto, a tko će pobijediti ovisi koliko će imati glasova na aplikaciji Mobstar, a glasati mogu svi. Angelica nas je sve zamolila da uzmemo mobitele u ruke, skinemo aplikaciju i glasamo za Hrvatsku i nju.

Detaljna uputa je na videu: https://www.facebook.com/nikola.bernobic/videos/10210575884246929/.

 | Autor: arhiva arhiva
"Ponosne smo jako na nju, dolaze nam čestitke sa svih strana, ljudi je bodre. Nakon toliko dugo godina, Hrvatska se može pohvaliti dobrim rezultatima." izjavila je Direkcija organizacije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0