Lice s naslovnice: "Velika sam modna klasičarka"

Često izgledam kao da sam došla s poslovnog sastanka, smijući se govori Sara Madjer, koja kupuje prilično planski

Reci nam ukratko koji stil preferiraš, boje, predmete?


Velika sam klasičarka, u ormaru mi dominiraju bež, siva i crna. Također, ljubiteljica sam poslovnih kombinacija tako da najčešće izgledam kao da sam došla s poslovnog sastanka.

Koliko ti treba da osmisliš kombinaciju? Dogodi li ti se ikad da pomisliš “ja nemam što obući”?

Nekad kombinacija dolazi sama od sebe, ali nekad kao i kod svake žene bude dobra stara “nemam što obući” i onda počinju problemi.

Je li ti lakše osmišljavati kombinacije ljeti ili zimi? Kako se odijevaš u blagdanskoj sezoni?

Lakše mi je osmišljavati kombinacije ljeti jer je odjeće malo, sve nekako ljepše stoji, tamniji smo i sve je puno jednostavnije, ali više se mogu pogirati zimi kad su u igri suknje, čizme, veste i kaputi. Tu svakako onda imam više mašte. U blagdanskoj sezoni volim izaći iz svoje svakodnevice i razbiti neku klasičnu kombinaciju veselim božićnim puloverom.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Koje dizajnere/brendove voliš? Tko su ti stilske inspiracije (ako ih imaš)?

Meghan Markle, glumica iz serije “Suits”, jedna mi je od omiljenih u pogledu mode i stila jer nam se stilovi puno poklapaju, ima talijanski, profinjeni stil “manje je više”, a uvijek izgleda besprijekorno i sređeno. Veliki sam ljubitelj Zare i Massima Duttija, od konkretnijih marki definitivno bih navela Marellu, Burberry i Max Maru, tamo mi se uvijek nešto svidi.

Kupuješ li planski ili impulzivno?

Više sam planski kupac, obavljam svakih nekoliko mjeseci konkretan šoping gdje unaprijed pogledam i razmislim što bi mi sve trebalo... ali, naravno, da se jako često dogodi da se kupi nešto što i nije najnužnije, tipično ženski.

Cipele ili torbe? Zašto?

To je kao da majku pitate voli li više jedno ili drugo dijete. Ne mogu se zasititi ni jednog ni drugog, smatram da ženi toga nikada ne može biti dosta!


Što nosiš na fotki za Budi.IN?

Kaput od zečjega krzna i kože, haljinu, salonke i večernju torbicu Zara. Oko vrata imam Mangov lančić.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Što trenutačno radiš? Koji su ti hobiji, kako provodiš slobodno vrijeme, što te veseli itd.


Ovaj tjedan sam napokon na godišnjem pa uživam u druženju s prijateljima i odmaranju... čisti hedonizam :) Radim i studiram te imam jako malo slobodnog vremena. Volim pogledati dobre filmove, serije, odraditi dobru šetnju po prirodi, otići na finu klopu, izaći van, a najviše me veseli družiti se s najboljim prijateljicama.

Najdraži predmet u ormaru mi je (i zašto)...

Crna kožnata torba Coach koju kombiniram najčešće uz sve kombinacije. Jedna od boljih investicija!

Omiljeno jelo/piće...

Od domaće do japanske hrane.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0