Lice s naslovnice: Cipele me s godinama sve više oduševljavaju

Što mi prvo padne na pamet, to i odjenem, kaže studentica Andriana Gazić, koja je nedavno otvorila concept store

Reci nam ukratko koji stil preferiraš, boje, komade?


Odijevam se u skladu s raspoloženjem. Dobro se osjećam u komadima koji su posebni, a ponekad i malo avangardni. Ne opterećujem se prolaznim trendovima, tako da radije kupujem “statement” komade koje lako kombiniram. Većinom sam u tamnim bojama, a Robert Sever je jedini koji uspijeva unijeti malo boje u moj ormar.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Koliko ti treba da osmisliš kombinaciju? Dogodi li ti se ikad da pomisliš “ja nemam što za obući”?

Ne volim previše razmišljati, što mi prvo padne na pamet, nabacim na sebe, a Klisabov kaput je uvijek tu da podigne kombinaciju.

Imaš li modnih uzora/ljudi koji te inspiriraju? Tko su?

Margaret Zhang odlično kombinira ženstvene i street style komade te tako stvara zanimljiv poslovni look koji je najsličniji mojemu modnom izričaju.

Koje dizajnere/brendove voliš? Što bi kupila da novac nije u pitanju, imaš li nešto na listi želja?

Obožavam domaći dizajn, Klisab i ATB by Antun Tin Brišar nosim svakodnevno, a kada poželim malo boje, onda kombiniram Roberta Severa i Sonju Lamut. Dizajnerica Maria Grazia Chiuri za Dior ready to wear kolekcije najbolje opisuje stil koji bih njegovala kad bih si ga mgla priuštiti. Ona prikazuje ženu koja je u isto vrijeme snažna i ženstvena te svojim stilom daje do znanja što joj odgovara.

Kupuješ li planski ili impulzivno?

Uvijek impulzivno. Da padnem u Dioru kao Carrie, vjerojatno bih završila baš kao ona.

Cipele ili torbe? Zašto? Cipele me s godinama sve više oduševljavaju.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Što nosiš na fotki za Budi.IN?

Cipele Blamain x H&M, kožnate hlače All Saints, top Robert Sever, sako Mango, haljinu Jean Paul Gaultier x OVS koju nosim kao kaput te torbicu Guess.

Što trenutačno radiš? Koji su ti hobiji, kako provodiš slobodno vrijeme, što te veseli itd.


Antun Tin Brišar i ja nedavno smo otvorili concept store State of Style, gdje trčim svaki dan nakon fakulteta. Veseli me otkrivati nove brendove te ih dovoditi na hrvatsko tržište. U slobodno vrijeme bježim u London, koji me svaki puta inspirira.

Najdraži predmet u ormaru mi je (i zašto)... Guccijeve cipele koje sam kupila na humanitarnoj aukciji te tako donirala novac potrebitima, a svoju kolekciju cipela obogatila za još jedan kvalitetan par.

Omiljeno jelo/piće... Lazanje/Gin tonic.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0