Idealno za ljubitelje Givenchyja: Nike i Riccardo Tisci lansiraju liniju sportske odjeće

Njihova suradnja započela je 2014. godine, ali ovo je prvi put da Givenchyjev kreativni dizajner s Nikeom lansira liniju sportske odjeće, koja uključuje čak i suknju za vježbanje

Kreativni direktor dizajnerske kuće Givenchy, Riccardo Tisci, pokazao se i kao idealan kreativni partner za poznatu američku tvrtku sportske odjeće i opreme - Nike.

 | Autor: Nike Nike

Njihovo partnerstvo započelo je 2014. godine, ranije ove godine predstavili su zajedničku liniju visokih kožnih tenisica NikeLab Dunk Lux High x RT, a sada je njihova veza otišla i korak dalje. Ovoga puta suradnja je rezultirala kolekcijom visokokvalitetne sportske odjeće naziva NikeLab x RT: Training Redefined.

 

THE SUMMER OF SPORT-TRAINING REDEFINED @nikelab @nike #nike2016 #nikert NIKERT

A photo posted by riccardotisci17 (@riccardotisci17) on

Kolekcija, koja će dijelom biti lansirana u srpnju, a dijelom u kolovozu, uključivat će tajice, topove te čak i šilterice, sa pojedinim komadima u klasičnoj crno-bijeloj paleti te drugima u tamnom 'kaleidoskopičnom' cvjetnom printu. Najzanimljiviji komad definitivno je uska crna suknja namjenjena za tjelovježbu te kao odjeća za prije i poslije teretane. Iz Nikea očekuju da će najprodavaniji komadi biti ženske i muške majice s logom i 'RT' natpisom. "Prvi puta kada je Nike surađivao s Riccardom, promotivna majica s logom rasprodala se trenu, a pošto se radilo o ograničenoj kolekciji, želimo ju ponovno staviti u prodaju, za ljude koji ju nisu uspjeli kupiti. To je vjerojatno i najpovoljniji komad u kolekciji.", izjavio je Jarrett Reynolds, viši dizajnerski direktor NikeLab Apparela. 

 | Autor: Nike Nike

Nema sumnje da ćete ove zanimljive sportske cvjetne komade vidjeti posvuda kada kolekcija bude lansirana, kako na slavnim fashionisticama, tako i na Instagram objavama. Riccardova dobra prijateljica Kim Kardashian zasigurno će fotografirati bar jedan selfie u topiću iz kolekcije. Ako ste i vi oduvijek sanjali o Givenchy komadu u ormaru, a niste si ga nikada mogli priuštiti, ovo je možda najbolja prilika da nabavite nešto s potpisom glavnog kreativnog direktora kuće.

Photo: Nike

Komentari 0