"Dobar par cipela je nezamjenjiv dodatak!"

Omiljena rečenica Anje Sesar je "Moda blijedi, ali stil je vječan" i kaže da je bitno nositi ono u čemu se dobro osjećaš

Reci nam ukratko koji stil preferiraš, boje, komade?


Kada govorimo o stilu odijevanja, govorimo o načinu odijevanja, a to je nešto što se gradi, nešto što je individualno i jedinstveno. To je upravo ono što je i veliki Saint Laurent rekao: “Moda blijedi, a stil je vječan.” Tako bih rekla da preferiram suvremenu klasiku kojoj u svakoj prilici nastojim dodati nešto drukčije, nešto svoje. Obožavam haljine koje često kombiniram na različite načine u gotovo svakoj prilici.

Koliko ti treba da osmisliš kombinaciju? Dogodi li ti se ikad da pomisliš “ja nemam što obući”?

Budući da su moje kombinacije odraz trenutačnog raspoloženja, a po prirodi sam vesela, energična i zaigrana, treba mi nekoliko minuta da smislim kombinaciju u kojoj se osjećam dobro, a opet originalno i drukčije. Iako imam stvarno puno odjeće, kao i svaka žena ponekad pomislim, ali samo pomislim, da nemam što odjenuti, ali to su iznimno rijetke situacije.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Je li ti lakše osmišljavati kombinacije ljeti ili zimi?

Definitivno sam ljetni tip, ipak sam Lav u horoskopu. Lepršava ljetna haljina, romantične sandale i stylish torbica u ludoj boji čine nepogrešivu ljetnu kombinaciju.

Kako ti se sviđa stil koji njeguju Zagrepčanke?

Na zagrebačkim ulicama svakodnevno se mogu vidjeti iznimno dotjerane, modno osviještene i lijepe žene. Svaka djevojka/žena na svoj način interpretira modu, neke kombinacije su suptilne i decentne, a neke hrabre i eklektične. Bitno je da nosiš ono što voliš i u čemu se dobro osjećaš.

Kupuješ li planski ili impulzivno?

Uvijek impulzivno i u većini slučajeva uspješno. Moram priznati da sam pokušala s planskom kupnjom, ali nije prošla uspješno.


Cipele ili torbe? Zašto?

I cipele i torbe, jedno bez drugog ne ide definitivno. Dobar par cipela (na potpetice) nezamjenjiv je modni detalj koji može promijeniti cjelokupan izgled kombinacije i učiniti vas ženstvenijom. A torbica? Zato što je najbolja “prijateljica”.


 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Što nosiš na fotki za Budi.IN?

Kaput Lei Lou by Alex Dojčinović, čizmice Zara, torba Louis Vuitton.

Što trenutačno radiš? Koji su ti hobiji, kako provodiš slobodno vrijeme, što te veseli itd.


Po zanimanju sam doktorica dentalne medicine, trenutačno sam na specijalizaciji i poslijediplomskom doktorskom studiju na Stomatološkom fakultetu. Budući da radim ono što volim i što me maksimalno ispunjava, iako iziskuje puno truda i odricanja, slobodno vrijeme je rezervirano za obitelj, supruga koji mi je velika potpora u svemu, drage ljude, putovanja... Strastvena sam sportašica, jednostavno obožavam sport, to je dio mene...

Najdraži predmet u ormaru mi je (i zašto)... Ako baš moram izabrati, onda eNVy room ružičasta čipkasta romantična haljina.

Omiljeno jelo/piće... Tjestenina/Coca-Cola

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0