Divna Antonella po drugi put krasi našu naslovnicu

Jedna je od djevojki s kojom smo prošetali po zagrebačkom Adventu, a o svemu čitajte sutra u Budi.IN Chicu

Lijepa Antonella Bačić po drugi put gleda vas s naslovnice našeg redovnog subotnjeg izdanja, sada u blagdanskom "ruhu"...

1. Pamtimo te u prekrasnom rozom ljetnom stylingu s naše naslovice prošloga ljeta. Voliš li više slagati ljetne ili zimske stylinge? Što je lakše/teže? 

Kao sto sam rekla u prijašnjem broju, volim se spontano oblačiti, nabacati što vise odjevnih komada na sebe, a upravo zima je idealna za takvu vrstu kombiniranja i slaganja. Ljetne kombinacije su jednostavnije, samim time i meni osobno nezanimljivije.

2. Kakvim jaknama daješ prednost (bunde, kaputi...)? 

Veliki sam obožavatelj bundi, neovisno radi li se o pravom ili fake krznu, bitno mi je da je bundica u boji, chic i da odgovara mojoj osobnosti. 

3. Koji su tvoji zimski odjevni favoriti?

Sve. Od bundi, kaputa, čizama, šalova, džempera, ne mogu se odlučiti, svima njima se jednako radujem i s ljubavlju ih nosim.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija 4. Kako se odijevaš za tulume u prosincu? Znaš li već što ćeš nositi za doček?

Što se tiče izlazaka, nisam izbirljiva. Odjenem se casual, samo nek je udobno i dečku po volji, pristojno. ;)

Za doček se toplo nadam da cu biti van Lijepe naše kao i prošle godine, ne znam još stopostotno gdje, samim time ne znam ni u kakvo ruho ću se obaviti. 

5. Što nosiš na fotki za Budi.IN?

Bunda : Vero Moda , hlače: Zara , cipele:  Zara , majica: H&M 

6. Koja ti je omiljena zagrebačka adventska lokacija?

Jako sam zimogrozna po prirodi, tako da se nisam maknula dalje trga, da vas ne lažem. Iz navedenog možete zaključiti da je moja omiljena adventska lokacija upravo glavni trg. Dobro vino, super kobase i grijanje - savršena kombinacija ako mene pitate.

7. Kakve su bile reakcije na našu naslovnicu? Što su ti rekli prijatelji, poznanici?

Moram vam priznati da sam se taj dan osjećala kao kraljica. Komentari su bili odlični, od strane meni poznatih i nepoznatih ljudi, prijatelja i obitelji, samo riječi hvale, komplimenti frcaju sa svih strana, mobitel zvoni svako malo, zaista poseban dan. Riječima ne mogu opisati svoju sreću i ponos jer sam već drugi put dio vašeg tima, hvala vam na tome!

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0