Moda

Zgodna brineta zagrebačkom špicom prošetala je u najpopularnijoj suknji sezone

  • U centru Zagreba često imamo prilike vidjeti odlično odjevene prolaznice
  • Jedna od njih je i brineta koja nam je zapela za oko zbog ove vrlo trendi suknje
  • Inače, suknja iz Manga je jedan od najpopularnijih odjevnih komada ove sezone

Da se ovog ljeta nosi žuto znaju već i ptice na grani, a prolaznice na zagrebačkoj špici pokazuju kako kombinirati ovu popularnu boju. Tako smo uočili zgodnu brinetu koja je osim hit boje odabrala i model suknje koji je ove sezone bio jedan od najpopularnijih. Naime, radi se o žutoj Mango suknji s crnim točkicama te ukrašenoj gumbićima koja seže do ispod koljena. 

 | Autor: Filip Kos/Pixsell Filip Kos/Pixsell

Kako je suknja sama po sebi vrlo efektna, prolaznica nam je pokazala kako ju jednostavno kombinirati, a opet dobiti WOW efekt. Uz nju je odabrala klasičnu bijelu majicu bez rukava nalik potkošulji koju je stavila u suknju. Izabrala je također popularan pleteni model torbice te bež natikače koje su posljednjih godina zamijenile japanke. Svoju smeđu kosu zavezala je u punđu te je od nakita izabrala samo male zlatne ringove koji su se savršeno uklopili u cjelokupan look. 

Možda vas zanima Ova Zagrepčanka zna u kojoj kombinaciji najbolje podnosiš vrućine, a ipak izgledaš stylish. Inspirirani njome, složili smo svoju kombinaciju Rubrika Moda Moda

Ova suknja iz Manga bila je u ponudi prvo po cijeni od 339 kuna, a zatim je Mango imao popuste od 50 posto te je njezina konačna cijena bila 169, 90 kuna. Danas je više nema u ponudi pa samo  možemo gledati kako su ju kombinirale sretnice koje su ju na vrijeme kupile. No, postoji i jedna dobra vijest. U ponudi postoji bluza istog dezena po cijeni od 99, 90 kuna. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

Možda vas zanima Lijepa Splićanka sjajno nosi hit komad sezone, morali smo pronaći slične modele - i to na sniženju! Rubrika Moda Moda
Photo: Filip Kos/Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    a ova je kao zgodna??????