Moda

Zbog ovih žena odmah ćete poželjeti promijeniti stil!

Tri žene i tri potpuno drugačija stila, ali ono što im je zajedničko su njihove priče o ljubavi prema modi

Fashion blogerice nisu novost u internetskom svijetu. Osim što ljubiteljicama (uglavnom) pristupačne mode predstavljaju omiljeni oblik razbibrige, njihovi blogovi su neiscrpan izvor inspiracije.

No, nažalost, ponekad se čini kao da su takva mjesta zabave "rezervirana" isključivo za dame do srednjih tridesetih godina, dok one koje pređu magičnu brojku 40 ostaju nepravedno zapostavljene. Drugim riječima, ako niste zaigrana tinejdžerica ili nesuđena svjetska stilska ikona koju ne zanima moda po godinama, za vas ne postoji previše opcija. Laž!

Naime, postoje i one odvažne žene koje su čak i u zrelim godinama stilski uzor brojnim ženama, a svoje znanje i tajne rado dijele na vlastitim blogovima. I ne, one nisu glumice koje imaju izgrađene karijere u Hollywoodu, ali sigurno nije riječ ni o Madonni ili nekoj drugoj slavnoj pjevačici.

Osim što pokazuju modnu hrabrost i znanje, spremne su na eksperimentiranje s različitim stilovima. Sve to rezultira stajlinzima koje bi rado kopirale i dvostruko mlađe dame.

Upoznajte blogove koji će vam ubuduće biti poput modne Biblije:

La Lettre d'Ines

Ok, za francusku manekenku i Lagerfeldovu muzu, Ines de la Fressange, gotovo pa je bio logičan slijed da nakon uspješne karijere i već stečenog statusa modne ikone pokrene vlastiti blog. Danas, u dobi od 59 godina može se pohvaliti lifestyle blogom koji obožavaju dame diljem svijeta. Trikovi, savjeti, odjevne kombinacije po pristupačnim cijenama pa i puno više možete pronaći na ovom zanimljivom blogu.

Osim toga, ova ljubiteljica pariške mode 2010. godine izdala je i knjigu La Parisienne. Naravno, tema je moda. 

Bag and a Beret

Jedna od žena koje tvrde kako upravo odjećom izražava vlastitu osobnost je i Melanie Kobayashi, 54-godišnja Kanađanka. Obožava kapute, ali isključivo one od umjetnog krzna, a kada su u pitanju modni dodaci kaže kako ne može živjeti bez naočala. 

Not Dressed As Lamb

Slučaj Catherine Summers poprilično je zanimljiv. Naime, ona je pokrenula blog točno na 39. rođendan kako bi samu sebe (ali i druge) uvjerila da može poboljšati vlastiti stil do idućeg rođendana. Bio je to projekt koji je trebao potrajati tek godinu dana, ali je ispalo potpuno drugačije. Danas ima 44 godine i vojsku pratitelja.

Photo: Getty Images

Komentari 0