Moda

Zašto volimo cipele na špic?

Balerinke i polusandale sa špicastim vrhom ove su godine u središtu pozornosti jer ovaj trend donosi chic stil u modu

Tradicionalno su špic cipele smatrane simbolom elegancije i sofisticiranosti, ali ove godine ravnopravno mjesto u elegantnom stajlingu zauzimaju i balerinke na špic i polusandale. Na www.mass-shoes.com u kolekcijama ženske obuće za proljeće i ljeto upravo su ovi modeli cipela u središtu pozornosti i popularan izbor za stiliziranje za toplije dane. Obuća sa špicastim vrhom trenutno doživljava pravi "boom" i tolika popularnost nikako nije slučajna. Svakom outfitu dodaju suptilnu oštrinu i profinjenost, mogu se kombinirati uz sve odjevne stilove, od traperica do elegantnih haljina, a špic balerinke i polusandale nosive su u svim prilikama. Savršene su za posao, popodnevne obaveze i večernja događanja. Stoga ne čudi što su postale jedan od najtraženijih modnih komada ove sezone.

 | Autor:

Balerinke i sandale u animal printu

Animal uzorci uvijek su popularni i moderni, sve više i u obući, no ove godine dobili su sasvim novu dimenziju sa špicastim oblikom balerinki i polusandala. Ove cipele spajaju dašak odvažnosti s elegancijom na vrlo jednostavan i efektan način. Odlično pristaju uz crne haljine i odjeću neutralnih tonova, gdje su središnji dio stajlinga.

 | Autor:  | Autor:

Srebro i zlato za luksuzan izgled

Metalik boje obuće daju futuristički i luksuzan izgled modernim kombinacijama. Balerinke na špic i polusandale u zlatnoj, srebrnoj ili "rose gold" boji pristaju uz sve boje, a posebno dobro pristaju uz još jedan ovogodišnji vrući trend, bijele traperice. Ove cipele mogu se nositi i u elegantnijim prilikama, idealne su za uljepšavanje minimalističke odjeće i zaokruživanje svake dnevne ili večernje garderobe.

 | Autor:

Balerinke Mary Jane na špic

Bez sumnje, balerinke u stilu Mary Jane su cipele koje daju šarm svakom modnom stajlingu. Karakterističan pojas preko rista čini ih ljupkim, a u isto vrijeme vrlo ženstvenim. Špicaste verzije ovog stila dodaju obući moderan i sofisticiran štih. Patentirane balerinke Mary Jane unose mješavinu razigranosti i elegancije u proljetne i ljetne ormare, što ih čini savršenim izborom za razne prilike u kojima želimo dodati ženstveni, a opet sofisticirani element svojim odjevnim kombinacijama.

 | Autor:

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0