Moda

Žao nam je, ali vaš stil je dosadan! Imamo i dokaz(e)

Možda niste bili spremni na to, ali netko vam je morao ovo reći... No, još uvijek ima nade za vas...

Prošlo ljeto (baš kao i svako prije toga) obilježili su lagani materijali, a visoko na listi omiljenih komada nalazile su se lepršave haljine i košuljice. Zato su mnogi odahnuli kada su nastupili hladniji dani i kada su napokon dobili priliku bolje iskazati svoj stil kroz slojevito odijevanje. No, tada ste vjerojatno zaboraviti jedan bitan detalj. Zima ponekad traje stvarno (pre)duuuugooo.

Ako ste se pronašli u ovom opisu vjerojatno se nalazite u istoj situaciji kao i mnogi od nas. Više jednostavno nemate inspiracije i jedva čekate dolazak toplijih dana. Koga briga za stilsko izražavanje!

No, jeste li ikada pomislili da je ustvari problem u vama i da je vaš stil ustvari poprilično dosadan? Da, žao nam je što vam to ovako direktno govorimo ali naša teorija bi mogla biti potvrđena ako se pronađete u nekoj od idućih tvrdnji (nemojte sada varati i tvrditi kako ništa od toga nije istina): 

Traperice i samo traperice

via GIPHY

Naravno, one su većini omiljeni odjevni komad, a i tako ih je jednostavno kombinirati. Uz to vam je potrebno tek nekoliko majica dugih i kratkih rukava te košulja za svečanije prilike. Zvuči dosadno? Da, zato što i je. 
Ako upravo tako izgledaju vaše odjevne kombinacije za posao, druženje, izlaske i sve druge prilike vrijeme je da se prestanete zavaravati i misliti kako ste kraljica stila.

Uvijek iste trgovine

via GIPHY

Već žmireći znate gdje se nalaze vaše omiljene trgovine u shopping centru. Da ne spominjemo situacije u kojima u istim tim trgovinama promjene raspored polica pa dobijete mini srčani udar jer sada morate "gubiti vrijeme" tražeći basic komade koje ionako uvijek kupujete.
Osim toga, toliko ste odani pojedinim brendovima da u novčaniku uvijek imate njihovu karticu za bodove i redovno vam šalju VIP kupone za popust.

Imate istu frizuru od srednje škole

via GIPHY

Zato jer vam ona najbolje stoji. To je vaše objašnjenje iako nikada niste ni isprobali niti jednu drugu (ako ne računamo vrijeme dok vas je mama šišala u kućnoj radinosti). Kako onda znate da je ovo najbolje moguće? 
Naravno, ista je situacija i kada je u pitanju make up. Puder, malo maskare i kada se osjećate potpuno otkačeno par točkica tuša za oči nisu odlike  odvažnog stila. 

Klasika

via GIPHY

Naravno da nema ništa loše u činjenici da svoj stil gradite oko klasičnih, vječnih komada, ali koliko god vas uvjeravali da su crna haljina i crna suknja pravi "must have" to ne znači da ih morate nositi baš svaki dan na posao. 
Možda je vrijeme da ipak isprobate neki od aktualnih trendova? Ne, ne može vam biti opravdanje činjenica da ćete se vjerojatno za 15 godina, gledajući stare fotografije, zapitati"Što mi je bilo?"

Photo: Rex/Guliver

Komentari 0