Moda

Zagrepčanke ove zime obožavaju jedan modni dodatak, pronašli smo nekoliko modela u dućanima

  • Kape su dodatak bez kojih zimi ne možemo, a mogu podići svaku kombinaciju 
  • Jedan model izgleda posebno šarmantno i jednostavno te daje dozu pariškog chica je beretka 
  • Crvena beretka je posebno popularna ove zime, a za nju su se odlučile i poznate dame poput Olje Vori i Natalije Đorđević

Mnoge od nas jedva su dočekale zimu da izvade iz ormara svoje omiljene zimske modne dodatke kao što su kape, šalovi i rukavice. Rijetko koji stajling možemo zamisliti bez njih, a svakom daju poseban šarm i čine ga atraktivnijim. Iz tog razloga se i ove godine beretka zadržala prvo mjesto. I to u crvenoj boji. 

Možda vas zanima Tajice: modni trend se vratio na velika vrata, ali jedno pravilo moraš poštovati kad ih nosiš Rubrika Moda Moda

Ovih dana, u centru Zagreba, nismo mogli ne primijetiti uvijek dotjeranu Olju Vori. Olja se odlučila za crvenu beretku koju je kombinirala s lakiranom crnom puf jaknom i lakiranim dodacima te pepita uzorkom. Ovom kombinacijom, Olja je pokazala kako ova kapa može izgledati odlično i s jaknom koja naginje sportskom stilu. 

 | Autor: Pixsell/Owen Humphreys Pixsell/Owen Humphreys

Istog dana kao Olja, špicom je prošetala i glumica Natalija Đorđević koja se odlučila za isti model kape. Natalija se odlučila za ležerniju kombinaciju kojoj je dodala notu šarma crvenom beretkom i zelenom bundom. 

 | Autor: Pixsell/Owen Humphreys Pixsell/Owen Humphreys

Možda vas zanima Maja Šuput svoju je kombinaciju začinila modnim dodatkom koji želimo sve pa smo pronašli slične modele u našim trgovinama Rubrika Stars Stars

No, za crvenu beretku se nisu samo odlučile ove dvije poznate Hrvatice. Zgodna brineta je crvenu beretku kombinirala uz all black outfit kojem je još dodala i crvenu torbu te nam je pokazala kako odlično pristaje i uz klasični kaput.

 | Autor: Pixsell/Emica Elvedji Pixsell/Emica Elvedji

Kao što smo iz prethodnih kombinacija mogli vidjeti, ovaj model kape je zaista zahvalan i pristaje uz svaki stil. Također pristaje i svakom obliku kape, a možeš je namjestiti na nekoliko načina tako da ne mora uvijek izgledati isto. Kako bi i ti obogatila svoj ormar ovim modelom, ali i osvježila svoje stajlinge, donosimo ti nekoliko modela koje možeš kupiti po povoljnim cijenama. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull & Bear 79,90kn; Mohito 39 kn; Asos 11,88 eura

Photo: Pixsell/Owen Humphreys

Komentari 0