Moda

Vraćaju se kanadski smoking i vojnički štih: Ove modne komade već viđamo na ulicama

  • Neki od glavnih trendova ovog proljeća su cargo hlače, dugačke traper suknje i energične boje, poput viva magente, žute i zelene
  • A mnoge žene pritom će razveseliti i povratak obuće koja je među najudobnijima u povijesti
  • Sve odreda će pak razveseliti kupnja svih tih 'hot' komada po povoljnim cijenama. Sadržaj donosi: 24 Oranž

Svake sezone moda nam donosi nove trendove, koji nam daju priliku da osvježimo svoj ormar i dodamo dašak novoga u svakodnevne odjevne kombinacije. Ovog proljeća nosi se kombinacija moderne udobnosti i opuštenog stila, s naglaskom na energične boje, traper u bilo kojem izdanju, a vraća se i omiljena obuća mnogih žena!

Neka vam ovi trendovi u nastavku budu inspiracija za kreiranje proljetnih kombinacija, a otkrivamo i kako do svih komada po povoljnim cijenama!

Nekad vojna oprema, danas moda

Cargo hlače ove proljetne sezone najavljuju svoj veliki modni povratak. Tijekom proteklih desetljeća cargo hlače bile su popularne prvenstveno zbog praktičnosti i udobnosti, ali i zbog karakterističnog vojnog izgleda. Izvorno su se koristile u vojne svrhe za lakše prenošenje opreme, a nakon Drugog svjetskog rata udobnost ovih hlača prepoznali su i ljubitelji planinarenja te mnogi izletnici, također zbog njihove praktičnosti.  Tek u '90-ima cargo hlače postale su popularnije među širom publikom zahvaljujući njihovoj prisutnosti u skaterskoj i hip hop kulturi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Zahvaljujući modnim odabirima mnogih slavnih osoba, poput sestara manekenki Bele i Gigi Hadid, ovog proljeća cargo hlače bile su rado viđene na modnim pistama, a sve više i na gradskim ulicama.  Ako više volite casual kombinacije, možete ih kombinirati s košuljom i balerinkama, a obožavateljice formalnijeg izgleda cargo hlače idealno će uklopiti s cipelama na visoku petu i  crop majicom.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Duge traper suknje su 'must have'

Duge haljine i suknje su trend koji već godinama nalazi visoko mjesto na listi top trendova, a ove sezone modne kuće su već tradicionalno predstavile modele haljina s cvjetnim uzorcima i prugama. Bez obzira na to koji uzorak na odjeći najviše volite, s ovim modnim komadima nećete pogriješiti! Štoviše, duge haljine i suknje savršene su za proljetne dane, kad želite izgledati elegantno, a istodobno se osjećati udobno. Kombinirajte ih s ravnom obućom za casual izgled ili uz sandale s visokom petom za večernju zabavu.

No ono što ove godine ne smijete nikako propustiti su maxi traper suknje. Jedan od razloga zbog kojih su ove suknje postale popularne je taj što se mogu kombinirati na različite načine i prilagoditi različitim stilovima. Primjerice, mogu se nositi uz neformalnu majicu ili uz elegantnu bluzu, a pristaju i na svaku obuću. Naš su favorit dugačke traper suknje uz kaubojke i trenutno popularne retro modele tenisica.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lulstouch (@lulstouch)

Kad je riječ o traperu, onda ove godine bez straha možete spojiti traper s traperom. Riječ je o trendu pod nazivom "kanadski smoking", koji su već prošle godine prigrlile mnoge trendseterice. Za casual izgled spojite različite nijanse plavog trapera ili se odvažite na kombinaciju bijelih traper hlača i, primjerice, ružičaste traper košulje. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

A što je s bojama?

Iako su pastelne boje prošlogodišnji hit koji se nastavlja i ove godine, za one najhrabrije, koji žele unijeti malo odvažnosti u svoje odjevne kombinacije, dobra je vijest da su se vratile i energične boje. Limun žuta, viva magenta, neonsko zelena - sve su to boje koje će ove sezone vaš styling podignuti na višu razinu.  

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Najlakši način da ove boje uklopite u svoj outfit jest pomoću modnih dodataka. Nećete pogriješiti ako svoju dnevnu kombinaciju upotpunite, recimo, žutom ili zelenom torbom, a isto je i s cipelama. Kad smo kod izbora obuće, ove sezone se, na radost mnogih, vraćaju popularne balerinke. Osim klasičnih crnih i bijelih balerinki, ovog proljeća možete pronaći različite boje i uzorke, poput tigrastog ili zebrastoga, koji će vašem outfitu dodati malo zabave i razigranosti. I ne zaboravite, balerinke ističu svod stopala i vizualno izdužuju noge! 

Budite u trendu po povoljnim cijenama

I na kraju, nema ništa boljeg, složit ćete se, od trendi komada uz prihvatljive cijene. Zato, ako ste u potrazi za novom odjećom ili obućom, za vas imamo posebnu ponudu! Postanite član 24 Oranž kluba jer po cijeni od 17 eura dobivate kupone naših partnera u iznosu od 88 eura! Očekuje vas kupon i za online trgovinu Answear kojim dobivate 20% *popusta na sve artikle i 10% popusta na već snižene artikle. 

Pridruživanjem 24 Oranž klubu možete dobiti neograničen pristup PLUS+ sadržaju i kupone naših partnera u iznosu od 88 eura! To uključuje kupone za shopping u Tommyju, vožnju Eko taxijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, najzdravije dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casino 24.

KLIKNI OVDJE, POSTANI ODMAH NOVI PRETPLATNIK I ISKORISTI SVE POGODNOSTI 24 ORANŽ PRETPLATE.

*Popust se ne odnosi na ove brendove: https://voucher.answear.hr/

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0