Moda

Veliki jesenski trend koji nosimo već sada

Ove (pro)ljetne sezone doslovno nismo mogle pobjeći od cvjetnog uzorka, a kako se čini - jesen nam ostaje jednako rascvjetana i vesela

Obožavamo komade koji su nosivi u više godišnjih doba! A s obzirom na našu opsjednutost cvijećem i cvjetnim uzorkom, jako nas veseli činjenica da ćemo ga nositi i u mjesecima pred nama. Jesenske kolekcije svih high-street trgovina preplavili su cvjetni komadi koji su, kako se čini, jednako neizbježni kao i volani, otvorena ramena, kimono jakne,...

Široke hlače cvjetnih printeva apsolutne su modne pobjednice koje smo u proteklih nekoliko mjeseci zavoljele više nego ikada. Udobne, a tako stajliš; elegantne, a opet tako casual - volimo ih u svim dužinama, printevima i materijalima. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara kombinezon (400 kuna), H&M hlače (370 kuna), Zara hlače (230 kuna)

Iako cvijeće u jesen dolazi u nešto zagasitijim i hladnijim tonovima, svejedno su ovakvi komadi savršen način kako podići i osvježiti jednobojne ili all-black kombinacije. Uz jaknicu ili kimono cvjetnog printa svaka kombinacija dobiva zanimljiviju notu.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara kimono (400 kuna), H&M jakna (600 kuna), Mango kaftan (550 kuna)

Posebno nas veseli ideja cvjetne haljine u kombinaciji s gustim najlonkama ili različitim modelima čizama. Niej važno preferiraš li više gležnjače, biker čizme ili model iznad koljena - cvjetna haljina savršeno će se uklopiti s njima!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M haljina (520 kuna), Zara haljina (500 kuna), H&M haljina (370 kuna), Mango haljina (800 kuna)

Za dan ili za večer, za posao ili fancy spoj - cvjetna haljina izgleda dovoljno dobro za sve prilike, a nikada ne može biti previše! Idealan komad koji uvijek izgleda moderno i trendi.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (400 kuna), H&M (600 kuna), Mango (200 kuna)

S druge strane, cvijeće se s odjeće prebacilo i na ostale modne dodatke i detalje koje obožavamo. Najdraže su nam možda cvjetne torbice koje zbog ovog klasičnog printa izgledaju zanimljivije i luksuznije.

 | Autor: miss7 miss7 Mango torbice s uzorkom (300 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0