Moda

Vedra Bojana zaplesala je ulicama Zagreba u sjajnom outfitu! Odmah smo poželjele njezin kaput

  • Bojani Gregorić Vejzović protekla godina, kao i većini njezinih kolega umjetnika, bila je prilično teška, ali glumca ne posustaje u ohrabrivanju i širenju pozitivne energije
  • No, osim njezine Vedrine pozornost plijene i njezini outfiti kojima potvrđuje status jedne od najbolje odjevenih Hrvatica
  • Ovaj put oduševila je izborom kaputa koji se ističe zanimljivim krojem, a možemo ga zamisliti u svakojakim prilikama

Zagrebačku razglednicu punu pozitivne energije poslala je Glumica Bojana Gregorić Vejzović preko svog Instagram profila, a uvijek dotjerana glumica i ovaj put svojim outfitom opasno je konkurirala ljepoti grada.

''Sve će biti u redu, opusti se i uživaj u letu’’, pjevušila je poznata Zagrepčanka stihove pjesme Psihomodo Popa dok je šetala Gornjim gradom, simbolično, uz stotine različitih lokota s ispisanim imenima, datumima i porukama - simbolima ljubavi koji su se smjestili na ogradi nedaleko od skulpture A.G. Matoša. Uz ljepoticu, kulu Lotrščak, Bojana je uz stihove pjesme Zagrebačkim ulicama pokazala i prepoznatljiv pogled na ostatak grada s vidikovca. 

Možda vas zanima Bojana Gregorić pokazala kako 'reciklira' odjeću otprije 10 godina, a ima i trik kako je čuvati Rubrika Moda Moda

‘’ Pjesmom protiv sivila, eto samo da javim i da vas sve pozdravim’’, napisala je Bojana. 

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Osim dobrom energijom, 48-godišnja glumica pozornost je plijenila odličnim zimskim outfitom, savršenim baš za šetnje gradskim ulicama. 

Možda vas zanima Ovaj topli kaput obožavaju poznate dame: nose ga Lejla, Bojana, Marijana... Rubrika Moda Moda

Zanimljiv kaput šatiranog uzorka koji se na poseban način veže u struku, a zatim voluminozno pada gotovo do gležnjeva Bojana je iskombinirala uz crnu dolčevitu i traperice te crne gležnjače visokih potpetica. ‘’Jako ga volim! Vunen, topao, a lagaaaan!’’, odgovorila je glumica na kompliment jedne od pratiteljica. 

Posebnost kroja ovog kaputa Bojanu, klasično školovanu balerinu koja je i bila članica ansambla HNK Zagreb, potaknula je na plesnu pozu. 

‘’Otvaram plesnjake po ulicama grada, Zg-blues,rock ,ovisno o danu…poludjela’’, odgovorila je Bojana Renati Sopek koja joj je komplementirala na izgledu. 

Možda vas zanima "Sjajno ti pristaje". Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako bi izgledala kao plavuša Rubrika Stars Stars

Mnogi su pohvalili Bojanin outfit. ‘’Lijepa i elegantna’’, ‘’ Prekrasna ženo, imaš jako lijepe cipele’’, ‘’Diva’’, ‘’Koji pipi kaput’’, samo su neki od komentara. 

Ovo nije prvi put da glumica u maniri plesačice širi dobru energiju ulicama njezinog grada. Podsjetivši na pokrete iz kultne Groznice subotnje večeri Bojana je i nakon zagrebačkog  potresa u sjajnom outfitu širila radost među oštećenim zgradama, skelama i oronulim fasadama. 

"U teška vremena treba imati noge za plesanje", poručila je glumica uz hashtagove: nikad nemoj odustati, samo pleši i život je lijep.

Možda vas zanima Kakva ljepota! Bojana nosi čizme koje smo joj odmah poželjele ukrasti! Rubrika Moda Moda

Glumica koja je u braku s kolegom Enesom Vejzovićem na društvenim mrežama često zabavlja svoje pratitelje i dogodovštinama iz svog života. Iako je protekla godina, kao i za većinu njezinih kolega umjetnika bila iznimno teška, glumica u svojim objava nesebično širi vedrinu i radost, a to možda zaslužuje i još upečatljiviju peticu od njenih uvijek savršenih stajlinga. 

 

Photo: Instagram

Komentari 0