Moda

Ups! Cijelo vrijeme potpuno pogrešno nosite chokerice!

Ne morate nam zahvaljivati... Čini se da smo riješili misteriju za koju mnogi još nisu ni saznali da postoji...

Ako se osvrnete na proteklu godinu, čak i ako niste osobit poznavatelj mode, primijetit ćete da su chokerice doživjele uvjerljivo najveći povratak na modnu scenu. Ravno iz devedesetih, kada su ih nosili svi, od djevojčica u vrtiću do odvažnih žena, vratile su na scenu brzinom svjetlosti i (opet) postale pravi hit.

Zato ne čudi što ih viđamo na ulicama, ali i na brojnim modnim revijama. 

No, poznata australska robna kuća, Myer, na svojoj posljednjoj reviji napravila je ogroman korak unaprijed (za vas vjerojatno unazad) i natjerala mnoge da se zapitaju nose li cijelo vrijeme omiljene chokerice potpuno pogrešno.

Naime, kako bi nadopunili ionako efektne kreacije modeli su prilikom predstavljanja jesenske kolekcije za ovu godinu spomenute ogrlice nosile tako što su kosu zataknule ispod njih.

 | Autor: Getty Images Getty Images Dizajnerski tim, Richard Poulson i Kylie Radford inspiraciju su pronašli u gotici  pa ne čudi što je cijela revija odisala dramatikom. Upravo zato postavlja se pitanje hoće li se i ljubiteljice chokerica izvan modnih revija usuditi nositi omiljeni modni dodatak na novi, odvažan i neobičan način?

Photo: arhiva

Komentari 0