Moda

U ovu Balenciaginu torbicu zaljubile su se brojne domaće influencerice. Rado je nosi i Jelena Rozga!

  • Pjevačica Jelena Rozga se može pohvaliti doista impresivnom kolekcijom torbica s dizajnerskim potpisom, a među njima se našao i 'City Nano' model
  • Ova crna kožna torbica oduševila je i brojne domaće Influencerice, a njihovi profili otkrivaju kako se premetnula u najtraženiji model na društvenim mrežama
  • Cijena manjeg modela kreće se oko 9000, dok je za veći model potrebno izdvojiti i do 14.000 kuna. Bi li ju poželjela u vlastitoj kolekciji?

U našoj analizi ulične mode primijetile smo kako Zagrepčanke obožavaju nositi jedan model Louis Vuitton torbe, a letimična pretraga Instagram profila nam je ukazala da i domaće influencerice imaju svog favorita u svijetu torbica. Riječ je o torbi s potpisom modne kuće Balenciaga. Klasični model crne kožne torbice 'City Nano' u svojoj bogatoj kolekciji modnih dodataka ima i pjevačica Jelena Rozga.

Možda vas zanima U ormaru Jelene Rozge: pjevačica ima sjajnu kolekciju torbica - i to dizajnerskih Rubrika Moda Moda

Isti model rado nose i dvije poznate domaće influencerice - Pamela Smoljanić i Dora Predojević, a njezinu inačicu smo pronašli i kod Adriane Đurđević. Službene stranice brenda Balenciaga otkrivaju kako je ova torbica proizvedena u Italiji, a materijal od kojeg je izvedena je glatka janjeća koža.

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin Pamela Smoljanić, Dora Predojević i Adriana Đurđević

Može se nositi preko ramena ili isključivo kao ručna torba. S prednje strane nalazi se i praktični manji pretinac zaštićen patentnim zatvaračem.Cijena torbe kreće se oko 1.190 eura, što je približna svota od 9.000 kuna. Riječ je o manjoj verziji ove torbe, dok smo veću inačicu uočili kod influencerice Jelene Petrović. Za nju je potrebno izdvojiti oko 1.830 eura što znači da se cijena penje na 13.800 kuna.

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin Jelena Petrović i Izabel Kovačić

Možda vas zanima Dvije su prolaznice svoje ultramoderne modne kombinacije upotpunile dizajnerskim torbicama Rubrika Moda Moda

Vrlo sličnu torbu u svojoj kolekciji ima i Izabel Kovačić. Premda se naoko čini da je riječ o osvježenoj verziji, zapravo se radi o sestrinskom modelu '21 Midday'. I njega prati paprena cifra pa tako i na popustu od 50 posto, koliko je sada označeno na stranici The Luxury Closet, trebaš izdvojiti oko 7.000 kuna.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

 

Cijeli video pogledaj OVDJE.

Photo: instagram@kensingtonroyal
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    u kineskom dućanu par sto kuna.....iste ko oriđiđi