Moda

Trendovi na ulasku u 2022.: Ova 4 modela cipela nose Francuskinje u hladnoj sezoni

  • Tko to ne zna: ormar za cipele je prepun, a još uvijek nam nedostaje savršen model za hladnu sezonu
  • A gdje je bolje potražiti inspiraciju nego kod Francuskinja 
  • Prikazujemo ti četiri najpopularnija modela cipela za zimu

Čizme, gležnjače, overknees, kaubojske čizme... popis cipela s kojima možemo prebroditi hladno godišnje doba je beskonačan. Nije ni čudo što nas često uhvati manija kupovine obuće u prosincu i na rasprodajama u siječnju. Ali, možemo ti pomoći, jer pogled na Francusku otkriva sljedeće: zapravo ti je potreban samo jedan od ova četiri modela kako bi sa stilom prebrodila hladnu sezonu.

Možda vas zanima Otplešite sa stilom u 2022. godinu - pronašle smo savršene modele potpetica! Rubrika Moda Moda

Nemoj pospremati tenisice!

Da, dobro si pročitala: koriste se i zimi. Francuske influencerice Leia Sfez i Anne-Laure Mais pokazuju nam kako nam neće biti hladno u njima. Kombiniraj s tenisicama deblje čarape koje jednostavno navlačiš preko tajica na jasno vidljiv način. 

Ali, tenisice se mogu savršeno kombinirati i sa širokim hlačama u zimskim mjesecima. To je super za one koji se žele manje fokusirati na svoje debele čarape nego na tenisice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

Overknees? Da, ali iz ovog materijala

Francuskinje vole overknees čizme. Zato što se mogu stilizirati i ženstveno i sportski. Ove sezone čizme koje sežu iznad koljena izrađene su od posebnog materijala. Naime, umjesto glatke kože ili antilopa, kod influencerice Emmanuelle Koffi vidimo lakirani materijal. Upadljive čizme možeš kombinirati s drugim materijalima, poput satena ili vune. To čini izgled posebno uzbudljivim.

Gležnjače u bež boji

Nije savršeno po lošem vremenu, ali daju elegantnu boju u inače prilično tamnoj zimskoj garderobi. S bež gležnjačama zaokružujemo elegantne streetstyle izglede i dajemo inače klasičnom izgledu - koji se sastoji od crnih hlača i džempera - malo boje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Cipele se ne smiju sušiti na radijatoru Možda vas zanima Ponekad sušiš mokru obuću na radijatoru? Evo zašto to baš i nije dobra ideja Rubrika Life&style Life&style

Spike toe zamjenjuju chunky čizme

Među Francuskinjama je također jasan trend kada je u pitanju oblik gležnjača. Naime, umjesto zdepastih čizama s debelim potplatima, sve više viđamo na njima čizme sa šiljastim vrhovima. Zašto volimo i šiljaste modele? Modni trend je uvijek povoljan, jer spike toe čizme vizualno produžuju nogu, a zahvaljujući visokim potpeticama istovremeno rastežu siluetu.

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0