Moda

Traper je apsolutni vladar ovog proljeća. Nakon jakni i maksi suknji, nose se i traper čizme

  • U duhu Y2K trenda traper je ove sezone najpopularniji materijal koji ćemo gledati posvuda, na svemu i u svim oblicima, nijansama i kombinacijama
  • Već smo pisali o maksi suknji od trapera koja je uvjerljivo jedan od najvrućih komada sezone, a teško da postoji bolji par obuće uz koji bi se ovih mjeseci nosila od traper čizama
  • Od super jednostavnih modela do onih koji će dominirati svakom kombinacijom, izdvojili smo najljepše traper čizme koje se mogu pronaći

Postoji li nešto poput previše trapera? Iz perspektive ranih 00-ih, ali i one ovoga proljeća, bez imalo dvojbe kažemo 'ne'. Ova beskrajno svestrana tkanina utjelovljenje je ležernosti i već desetljećima na samom vrhu popularnosti, a ove je sezone prisutnija i poželjnija no ikad prije. Svi se još uvijek dobro sjećamo traper kombinacija od glave do pete koje su Britney i Justin 2001. odjenuli za dodjelu American Music Awardsa, a 22 godine kasnije, te su iste kombinacije još aktualnije i suvremenije nego što su onda bile. Znamo da se Y2K estetika vratila na velika vrata, a upravo traper u ovoj priči igra glavnu ulogu.

 | Autor: Instagram @mrrstyleboutique Instagram @mrrstyleboutique

maksi traper suknje Možda vas zanima Maksi traper suknje povratnički su trend iz 90-ih koji vole nositi i celebrityji - donosimo 10 trendi modela Rubrika Moda Moda

Ovog se proljeća s traperom definitivno ne može pogriješiti: nosimo ga posvuda, na svemu i u svim oblicima, nijansama i kombinacijama. Već smo pisali o maksi suknji od trapera koja je uvjerljivo jedan od najvrućih komada sezone, a teško da postoji bolji par obuće uz koji bi se ovih mjeseci nosila od traper čizama. Kaubojke, platforme, modeli na špic i oni s blok petom svi su odreda odjeveni u traper i spremni za osvajanje ulica, a ovo su najljepši modeli koje se može pronaći.  

 | Autor: Farfetch Farfetch Larroude Kate XX (485 €)

Ove elegantne stiletto čizme nadahnute 90-ima savršene su za apsolutne sve kombinacije. Bezvremenska silueta i tamnija nijansa trapera čine ih nevjerojatno sofisticiranima, a uz midi pencil suknju i košulje odlično će izgledati čak i u poslovnim prilikama.

 | Autor: Nordstrom Nordstrom Fabiola Zigi (300,09 €)

Čizme koje izgledaju kao da su presavijene traperice okrenute naglavce i više su nego jedinstvene. Ovo je pravi statement par uz koji niti jedna kombinacija neće djelovati monotono.

 | Autor: My Theresa My Theresa Isabel Marant Ririo (890 €)

Zahvaljujući stabilnoj i masivnoj trokutastoj peti, ovaj model je i više no dovoljno udoban za cjelodnevno nošenje. Suptilni nabori  oponašaju traperice, a što ih čini izvrsnim dodatkom svakoj traper kombinaciji.

 | Autor: Cettire Cettire Burberry Porthole Denim (752,40 €)

Detalj s izrezom na vrhu čini ove čizme inspirirane 70-ima uistinu prepoznatljivima i drugačijima. Već ih vidimo kako savršeno idu uz kakvu crnu mini haljinu za styling koji ne prolaze neprimijećeno.

 | Autor: Farfetch Farfetch Diesel D-Venus (650 €)

Super pripijeni i mega zavodljivi model savršen je za kombiniranje s mini suknjama, sa ili bez hulahopki, a super će pristajati i u lepršave boho haljine. Možda i kakav traper šešir?

 | Autor: Steve Madden Steve Madden Brittany Denim (105,78 €)

Kada bi se kargo hlače htjele maskirati u čizme, izgledale bi točno ovako. Uostalom, postoje li praktičnije čizme od onih s džepom dovoljno prostranim da u njega pospremimo kreditnu karticu, AirPods i sjajilo za usne? Komotno ih možemo koristiti umjesto torbice i još k tome izgledaju odlično!

 | Autor: Nordstrom Nordstrom Jeffrey Campbell Finitely Denim (184,90 €)

Tehnički su više gležnjače, ali ove Jeffrey Campbell čizme izgledaju toliko dobro da nas nomenklatura najmanje zanima. Ovo je onaj jedan par nosiv uz sve i posvuda!

 | Autor: ShopAkira.com ShopAkira.com Azalea Wang Izara (118,98 €)

Izvezeni cvjetni detalji na ovim čizmama donose raskošan kontrast u odnosu na robusni traper. Rado bismo ih nosili uz minimalističku bijelu haljinu.

 | Autor: Schutz Schutz Ashlee Over The Knee Boot (125,00 €‌)

Što god odjenuli, ove će čizme biti fokus svake kombinacije. Obožavamo koliko odvažno igledaju!

 | Autor: Rag&Bone Rag&Bone Matrix Boot (385,00 €)

Ove čizme od tamnog trapera nešto su suptilnije i klasičnije od ostatka ponude, ali ovo je onaj jedan par za vječnost. Volimo platforme jer nam istovremeno daju visinu, a k tome su i dovoljno udobne za nošenje tijekom cijelog dana. 

 | Autor: Zalando Zalando Even & Odd (48,45 €)

Već smo pisali koliko su mini haljine ove godine popularne, a ovaj model čini nam se kao savršen odabir uz svaku koja postoji. 

traperice s kristalićima Možda vas zanima Traperice s kristalićima trend su iz 2000-ih koji ove sezone svjetluca u novom izdanju Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @speedd.official

Komentari 0