Moda

Tko kani navijati za Baby Lasagnu u subotu, najbolje je da to radi u njegovim mačjim majicama

Marko Purišić, trenutno najpoznatiji kao Baby Lasagna, svojom se pjesmom Rim Tim Tagi Dim plasirao u finale Eurosonga i čini nam se da je to sada jedna od najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, ali i šire. Euforija koju je ova pjesma izazvala svoj će vrhunac doseći u subotu, kada će se održati finale Eurosonga u kojemu ne očekujemo ništa drugo osim pobjede. 

Osim navijanjem i plesom kojemu nas je Baby Lasagna naučio, još veću podršku možemo pružiti i nošenjem Baby Lasagna mercha koji je trenutno u prodaji i s polica glazbene knjižare Rockmark, nestaje prilično brzo.

Ovaj merch uključuje majice, čarape, platnenu torbu te slikovnicu s motivima Markovih mačaka za koje svi već znaju da ih apsolutno obožava i da će mu, kao što to kaže u pjesmi, one najviše nedostajati ako napusti svoj dom. Glavna zvijezda mercha je zasigurno jednooki mačak Stipe koji se pojavljuje i u spotu, a kojemu je posvećena i slikovnica 'Baby Lasagna i mačak Stipe' koja dolazi i na engleskom jeziku. No, tu su još mace Gertruda i Branka. 

Naravno, likovi mačaka su napravljeni tako da izgledaju kao da su heklane pošto je pjesma prepuna etno motiva pa tako i heklanih tabletića. Uz likove mačaka s prednje strane, na stražnjoj strani piše i stih 'meow cat, please meow back' koji se definitivno najviše ističe u cijeloj pjesmi. 

Cijene mercha kreću se od 7,90 eura za čarape do 19,90 eura za majicu. No, kako je već navedeno, prilično brzo se prodaju pa valja požuriti po svoj primjerak. 

 | Autor: Rockmark Rockmark Foto: Rockmark, Baby Lasagna majica - mačak Stipe (19,90 eura)

 | Autor: Rockmark Rockmark Foto: Rockmark, Baby Lasagna čarape (7,90 eura)

 | Autor: Foto: Rockmark, Baby Lasagna majica Stipe (19,90 eura)

 | Autor: Rockmark Rockmark Foto: Rockmark, Baby Lasagna torba - mačak Stipe (11,90 eura)

 | Autor: Foto: Rockmark, Baby Lasagna majica Gertruda (19,90 eura)

 

Photo: Instagram @the_baby_lasagna_

Komentari 0