Moda
Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica 1/15 Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica Sinoć je na Bipa Fashion.hr-u održana promocija novog broja Budi.IN Chica

Tko je sve bio na promociji novog Budi.IN Chica

Novi broj Budi.IN Chica došle su podržati brojne stajliš Hrvatice, ali i jedan jedini - Ćiro Blažević

Prije sjajne revije modnog dvojca eNVy Room na sinjoćnjoj trećoj večeri Bipa Fashion.hr-a, održana je promocija četvrtog broja Budi.IN Chica, koji je od jučer na svim kioscima. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Mnogi su jedva čekali na trenutak postati zvijezde naše naslovnice koja je u predimenzioniranom obliku bila u predvorju paviljona 5 zagrebačkog Velesajma. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Tihana Harapin Zalepugin i Ćiro Blažević

Na 164 stranice u novom Budi.IN Chicu za 25 kuna očekuje vas hrpa jesenskih modnih i beauty noviteta, kolumni i zanimljivih lifestyle tema. Tu su i intervjui s Ćirom Blaževićem, Ninom Violić, Anom Miščević, a pišemo o Jackie Kennedy, Freddiju Mercuryju, Jennifer Lopez... Za Chic pišu Julijana Matanović, Olja Vori, Ivana Tomas, Boris Rašeta, Sanja Agić. 

Uz svaki primjerak Chica na dar dobivate sjenilo za oči Catrice. Dostupne su tri trendi jesenske nijanse, stoga požurite po svoj primjerak!

U galeriji pogledajte tko nam se sve pridružio na promociji...
 

Photo: arhiva

Komentari 0