Moda

Tko je Marko Krnjak, dečko s covera Budi.IN Man-a

Ovaj tjedan uz Budi.IN darujemo vam i Budi.IN Man, a naš dečko s covera je Marko Krnjak

Iako većinu vremena fura casual poslovni look, magistar prava Marko Krnjak (28) najbolje se osjeća u trapericama, T-shirtu i starkama.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Reci nam ukratko koji stil preferiraš, boje, odjevne predmete?

Zbog prirode posla većinu vremena provedem u cipelama, košulji i poslovnim hlačama, pa bih rekao da je to casual poslovni stil. U slobodno vrijeme najviše volim traperice, casual majicu i starke. Volim se jednostavno obući, većinom to bude crna, bijela ili siva odjeća.

Koji su ti brendovi najdraži? Zašto?

Nemam najdraži brend, jednostavno kad poželim kupiti nešto, odem u shopping centar i krenem od trgovine do trgovine pa gdje što nađem. Zara i Mango najviše odgovaraju mom stilu.

Koja ti je najskuplja stvar u ormaru, na što si spreman potrošiti?

Najskuplje stvari su mi kaput i odijelo. Nisam tip koji pati za skupom i brendiranom odjećom. Volim kad se dobro dobro osjećam u odjeći, bez obzira na to koliko stoji.

Tenisice ili cipele? Trenirka ili odijelo?

Teško pitanje. Dobro se osjećam i u jednom i u drugom. Većinu dana provedem u cipelama pa bih odabrao njih iako se u tenisicama udobnije osjećam. Isto je i što se tiče odijela i trenirke.

Kakav stil voliš kod cura? A što ne voliš?

Volim kad cura ima stila, bio to sportski ili poslovni look, sve ovisi o tome kako ga cura nosi. Ne volim vulgarno odjevene cure.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Reci nam što radiš, koji su ti hobiji, kako provodiš slobodno vrijeme, što te veseli...

Magistar sam prava te radim u struci u jednoj instituciji. Slobodno vrijeme najčešće provodim u društvu prijatelja s kojima volim otići na piće, u kino ili kazalište. Ljubitelj sam knjiga, gušt mi je nakon napornog dana zavaliti se u krevet i čitati. Obožavam i životinje, imam dva psa boksera koji žive s mojim roditeljima i sestrom u Čakovcu te pokušavam izdvojiti svaki slobodan vikend da ih posjetim.

Najdraži predmet u ormaru mi je (i zašto)...

Košulje jer ih najčešće nosim. Jedina loša stvar kod njih je kad dođe vrijeme za peglanje.

Omiljeno jelo/piće...

Sve od meksičke kuhinje do kineske kuhinje. Iako moram priznati da mi je najdraže kad netko pred mene stavi platu mesa s roštilja.:)

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0