Moda
Tenisice uz koje ćete kombinirati baš svaku proljetnu haljinu Tenisice uz koje ćete kombinirati baš svaku proljetnu haljinu Tenisice uz koje ćete kombinirati baš svaku proljetnu haljinu Tenisice uz koje ćete kombinirati baš svaku proljetnu haljinu Tenisice uz koje ćete kombinirati baš svaku proljetnu haljinu

Tenisice uz koje ćete kombinirati baš svaku proljetnu haljinu

Kako uloviti svoje snove ovog proljeća? Za početak, ‘’naoružajte’’ se najudobnijim tenisicama.

Jedne od njih su novi New Balance 996 modeli koji će ovog proljeća oduševiti sve ljubiteljice ženstvenih sneaker kombinacija.

Chase your dreams… In sneakers!

Tenisice danas nisu samo tenisice, postale su pravi modni dodatak koji nije namijenjen isključivo za odlazak na trening – danas se kompletan outfit gradi upravo oko ovog odjevnog komada.

 | Autor: arhiva arhiva New Balance 996 izdao je dva nova modela u pravoj ‘’girly’’ kombinaciji boja – bež s kombinacijom nježne plave i ružičaste kao i baby pink u kombinaciji s plavom i zelenom. Zašto su nam se toliko svidjele? Jer se veoma lako kombiniraju za baš svaku priliku! Možete ih uklopiti uz proljetne, lepršave haljinice, ali i uz traperice i klasičan t-shirt.

 | Autor: arhiva arhiva Osim dizajna koji se odlično uklopio u ovosezonske sneaker trendove, New Balance je daleko poznat i po svojoj udobnosti pa će večernje šetnje gradom postati prava uživancija.

Svoj New Balance 996 model ovog proljeća odaberite u Buzz Sneaker Station.

 

Photo: arhiva
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malikekoserk1

    Stvarno su prelijepe , drago mi je da su tenisice preuzele mjesto štiklama.