Moda
Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled 1/17 Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled Torbe i cipele koje osvajaju na prvi pogled

Taman za proljeće: Guessove torbe i cipele osvajaju na prvi pogled

Guess je predstavio proljetnu accessories kolekciju, a novim torbicama i cipelama nećete moći odoljeti

Ove sezone, GUESS predstavlja accessories kampanju snimljenu na neodoljivim lokacijama prekrasnog Malibu-a. Paul Marciano, glavni kreativni direktor ovog globalno poznatog branda, još jednom prikazuje sofisticiranu Guess umjetnost, koja je ujedinjena sa snagama renomiranog modnog fotografa Christiana Ferrettija. Megan Irwin odlično nosi najpoželjnije torbe proljetne sezone.

 | Autor: arhiva arhiva
 
Nova Guess accessories kolekcija donosi zanimljiv asortiman torbi te obuhvaća gotovo sve modele i dimenzije - od elegantnijih večernjih torbica do klasični torbi za poslovne prigode, ali i nešto otkačenijih modela koji privlače pažnju.

 | Autor: arhiva arhiva
 Ruksaci i ove sezone vladaju modnim svijetom, stoga Guess predstavlja modele u klasičnoj crnoj, ali i elegantnoj bijeloj boji. Proljetnom sezonom vladaju i zanimljivi uzorci, ali i široka paleta boja koja donosi nijanse žute, plave, crvene te neizostavne crne i bijele. Velika ponuda raznolikih torbi i modela na jedno rame, nevjerojatno je laka za kombiniranje te upotpunjuje svaki stil. Riječ je o torbama koje su tako lake za nošenje da ih jednostavno morate voljeti!

 | Autor: arhiva arhiva

Footwear kolekcija donosi široki izbor, od jednostavnih tenisica do nešto elegantnijih komada obuće, a sve komade iz kolekcije potražite u našoj galeriji.

Photo: arhiva

Komentari 0